File Insight -tiedot

Norton 360 Online näyttää tietoja tärkeistä tiedostoista ja tiedostoista, jotka ladataan ja asennetaan tietokoneelle. Tuotteen Norton 360 Online antamilla mainetiedoilla voit määrittää tiedoston luottamustason ja turvallisuuden. Norton 360 Online näyttää näiden tiedostojen tiedot File Insight -ikkunassa.

File Insight -ikkunassa näytetään seuraavat tiedot:

• Tiedostotyyppi ja tiedoston nimi

• Tiedoston asennuspäivämäärä

• Päivämäärä, jona tiedostoa käytettiin viimeksi

• Tiedoston sukujuuritiedot

• Toiminnot, joita tiedosto suorittaa järjestelmässä.

• Taso, jolla tiedosto käyttää tietokoneen resursseja

• Tiedoston luottamustaso ja yhteisön käyttötiedot

• Joitakin toiminnoista, joita tiedosto suorittaa järjestelmässä.

Tästä voidaan myös päätellä, onko tiedosto käynnistystiedosto ja milloin sitä viimeksi käytettiin.

File Insight -ikkunassa löydät myös tiedoston sijainnin tietokoneella. Voit lisäksi kopioida File Insight -ikkunasta saatavissa olevat tiedot leikepöydälle ja tallentaa tiedot tulevaa käyttöä varten.

File Insight -ikkuna sisältää Lisätietoja -linkin, josta pääset Symantecin web-sivulle. Löydät sieltä Nortonin tuoteoppaat -osion, josta saat lisätietoja.

Tietoja File Insight -ikkunasta

Tietoja Download Insight -ohjelmasta

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v25422311_N360_N360SOS_6_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Muokattu viimeksi: 15/02/2011