Sivusto ei ole turvallinen

Norton 360 Online on havainnut Shotgun-hyökkäyksen tällä internetsivustolla. Shotgun-hyökkäys yrittää käyttää hyväkseen internetsivustoa ja selainta useiden selaimen tietoturva-aukkojen kautta ja lisätä haitallisen koodin tietokoneeseen. Näin ollen Norton 360 Online on estänyt internetsivuston, jotta se voi suojata tietokonetta kyseisiltä uhilta.

Symantec suosittelee, että tätä internetsivustoa ei käytetä. Tämän internetsivuston käyttö lisää sen todennäköisyyttä, että tietokoneelle onnistutaan hyökkäämään. Tämä sivusto saattaa lisätä eri haittakoodin osia tietokoneelle, jos jatkat sivuston käyttöä.

Tietoja Suojaus tietojen kalastelulta -toiminnosta

Tietoja Norton Safe Webistä

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v25422012_N360_N360SOS_6_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Muokattu viimeksi: 21/10/2011