Sivusto ei ole turvallinen

Norton 360 Online on määrittänyt internetsivuston epäturvalliseksi. Symantec on havainnut ja estänyt yhden tai useamman selaimen tietoturva-aukon tai selaimen hyväksikäyttöyrityksen tällä verkkosivustolla. Tietoturva-aukkojen ja selaimen hyväksikäytöllä saatetaan vahingoittaa tietokonetta. Lisäksi Symantec havaitsi, että ostosten teko tällä internetsivustolla on riskialtista. Sivusto saattaa myös myydä laittomia kopioita, joita ei ole merkitty.

Internetsivusto saattaa käyttää hyväksi selaimen tietoturva-aukkoja ja lisätä koodin ja suorittaa haitallisen toimenpiteen tai aiheuttaa järjestelmävirheen. On siksi vaarallista antaa mitään tärkeitä tietoja tällä internetsivulla. Saat lisätietoja tämän verkkosivuston verkkokauppariskeistä valitsemalla Täysi raportti -toiminnon Nortonin sivuston turvallisuus -ponnahdusikkunassa.

Symantec suosittelee, että tätä internetsivua ei käytetä.

Tietoja Suojaus tietojen kalastelulta -toiminnosta

Tietoja Norton Safe Webistä

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v25422009_N360_N360SOS_6_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Muokattu viimeksi: 10/03/2011