Sivusto ei ole turvallinen

Norton 360 Online on määrittänyt internetsivuston epäturvalliseksi. Symantec on havainnut ja estänyt yhden tai useamman selaimen tietoturva-aukon tai selaimen hyväksikäyttöyrityksen tällä verkkosivustolla. Tietoturva-aukkojen ja selaimen hyväksikäytöllä saatetaan vahingoittaa tietokonetta.

Internetsivusto saattaa käyttää hyväksi selaimen tietoturva-aukkoja ja lisätä koodin ja suorittaa haitallisen toimenpiteen tai aiheuttaa järjestelmävirheen.

Symantec suosittelee, että tätä internetsivustoa ei käytetä.

Tietoja Suojaus tietojen kalastelulta -toiminnosta

Tietoja Norton Safe Webistä

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v25422005_N360_N360SOS_6_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Muokattu viimeksi: 10/03/2011