Suorituskyvyn valvonta

Suorituskyvyn valvonta -asetuksen avulla voit valvoa tietokoneen suorituskykyä tehokkaasti. Kun Suorituskyvyn valvonta -asetus on käytössä, Norton 360 Online valvoo tietokoneen suorittimen ja muistin käyttöä. Samalla ohjelma valvoo järjestelmän tärkeitä toimintoja, jotka on suoritettu kolmen viimeisen kuukauden aikana. Järjestelmän toimintoihin kuuluvat asennukset, lataukset, optimoinnit, uhkahavainnot, pikatarkistukset ja suorituskykyilmoitukset.

Kun poistat Suorituskyvyn valvonta -asetuksen käytöstä, Norton 360 Online ei valvo eikä näytä mitään resurssien käyttöä koskevaa tietoa. Kun olet napsauttanut Suorituskyky -valintaa pääikkunassa, Suorituskyky -ikkunassa ei näy suorittimen tai muistin käyttöä koskevaa tietoa. Ikkuna ei näytä järjestelmän tärkeitä toimintoja koskevia tietoja. Voit ottaa tämän asetuksen käyttöön peittokuvaikkunan Suorituskyky -ikkunsta.

Kun Suorituskyvyn valvonta on käytössä, vaihtoehdot ovat seuraavat:

Suorituskykyilmoitukset

Ilmaisee, näytetäänkö ilmoituksia, kun ohjelma tai prosessi käyttää tavallista enemmän resursseja.

Norton 360 Online tuo näkyviin suorituskykyilmoituksen, joka sisältää ohjelman nimen ja tietoja ohjelman tuhlaamista resursseista. Ilmoituksen Tiedot ja asetukset -linkkiä napsauttamalla voi tarkastella lisätietoja ohjelman resurssienkäytöstä. File Insight -ikkunassa näkyvät tiedoston tiedot ja alkuperä sekä ohjelman täydelliset resurssienkäyttötiedot. File Insight -ikkunassa ohjelman voi asettaa ohitettavaksi valvonnassa. File Insight -ikkunan Asetuksista voi poistaa Suorituskykyilmoitukset käytöstä.

Valittavana ovat seuraavat vaihtoehdot:

• Käytössä Ottaa ilmoitukset käyttöön.

Jos valitset tämän vaihtoehdon, Norton 360 Online näyttää suorituskykyilmoitukset. Lisäksi Norton 360 Online tallentaa kaikki suorituskykyilmoituksiin liittyvät toimet tietoturvahistoriaan. Tämä asetus on oletusarvoisesti valittuna.

• Kirjaa vain lokiin : Järjestelmäresurssien käyttöä valvotaan ja suorituskykyilmoitusten tiedot tallennetaan.

Norton 360 Online ei näytä suorituskykyilmoituksia siinä vaiheessa, kun ohjelma tai prosessi ylittää määritetyn resurssien kynnysarvon. Kaikki suorituskykyilmoituksiin liittyvät toimet tallennetaan kuitenkin tietoturvahistoriaan. Suorituskykyilmoituksiin liittyviä tietoja voi tarkastella Suorituskykyilmoitus -luokassa Tietoturvahistoria -ikkunassa.

• Ei käytössä Poistaa ilmoitukset käytöstä.

Jos valitset tämän vaihtoehdon, Norton 360 Online ei anna suorituskykyilmoituksia.

Resurssi-ilmoitusten kynnysprofiili

Voit määrittää resurssien kynnysprofiilin, jonka perusteella suorituskykyilmoitukset tuodaan näkyviin.

Norton 360 Online näyttää suorituskykyilmoituksen siinä vaiheessa, kun ohjelma ylittää määritetyn resurssien kynnysarvon. Voit määrittää seuraavat resurssikynnykset:

• Matala

• Keskitaso

• Korkea

Kynnysarvoksi on oletuksena valittu keskitaso.

Käytä Resurssien säästö -profiilia akkuvirran kanssa

Ilmaisee, vaihtaako Norton 360 Online resurssikynnyksen matalaksi profiiliksi, kun tietokone toimii akkuvirralla.

Määrittämällä matalan kynnysarvon Norton 360 Online takaa, että kaikki ohjelmat kuluttavat mahdollisimman vähän resursseja. Norton 360 Online näyttää suorituskykyilmoituksen siinä vaiheessa, kun ohjelma tai prosessi ylittää määritetyn resurssien kynnysarvon.

Suuren kuormituksen ilmoitus

Näyttää järjestelmäresurssiluokat, jotka vaikuttavat tietokoneen suorituskykyyn.

Voit valita järjestelmäresurssit, joita Norton 360 Online valvoo ja joista se ilmoittaa.

Voit määrittää seuraavat järjestelmän resurssit:

• Suoritin

• Muisti

• Levy

• Kahvat

Ohjelmien ohitukset

Voit valita ohjelmia, joita ei näytetä suorituskykyilmoituksissa.

Jos käytät tärkeää ohjelmaa, joka kuormittaa suoritinta, muistia tai levyä runsaasti, voit lisätä sen Ohjelmien ohitukset -luetteloon. Kun ohjelma lisätään Ohjelmien ohitukset -luetteloon, Norton 360 Online ei anna ilmoitusta, jos ohjelma ylittää resurssienkulutuksen kynnysarvon.

Ohjelmien ohittaminen suorituskykyilmoituksista

Tietoja tuotteesta System Insight

Tietoja järjestelmätoimintojen valvonnasta

Tietoja suorituskykyilmoituksista

< Paluu

The solution made it easy for me to handle my issue.

Strongly disagree
Strongly agree

This is not my issue.