Valittujen asemien, kansioiden tai tiedostojen tarkistus

Voit halutessasi tarkistaa tietyn tiedoston, kaikki siirrettävät asemat, minkä tahansa tietokoneen asemista tai minkä tahansa tietokoneessa olevista kansioista tai tiedostoista. Kun esimerkiksi käytät siirrettävää tietovälinettä ja epäilet virustartuntaa, voit tarkistaa kyseisen tietovälineen (esimerkiksi levy). Ja jos olet vastaanottanut pakatun tiedoston sähköpostiviestissä ja epäilet virusta, voit tarkistaa kyseisen yksittäisen osan.

Yksittäisten osien tarkistaminen

1. Valitse Norton 360 Online -ohjelman pääikkunasta Tietokoneen suojaus ja Suorita tarkistukset.

2. Valitse Tarkistukset -ikkunan Tietokoneen tarkistus -kohdasta Mukautettu tarkistus.

3. Valitse Siirry.

4. Tee Tarkistukset -ikkunassa jokin seuraavista toimista:

• Jos haluat tarkistaa erillisiä asemia, napsauta Aseman tarkistus -kohdasta Suorita, valitse tarkistettavat asemat ja napsauta Tarkista.

• Jos haluat tarkistaa erillisiä kansioita, napsauta Kansion tarkistus -kohdasta Suorita, valitse tarkistettavat kansiot ja napsauta Tarkista.

• Jos haluat tarkistaa erillisiä tiedostoja, napsauta Tiedoston tarkistus -kohdasta Suorita, valitse tarkistettavat tiedostot ja napsauta Tarkista.

Voit myös painaa Ctrl-painiketta ja valita useita tarkistettavia tiedostoja.

Voit käyttää seuraavia valintoja tarkistuksen pysäyttämiseen:

Keskeytä

Pysäyttää mukautetun tarkistuksen tilapäisesti.

Jatka tarkistusta valitsemalla Jatka.

Lopeta

Pysäyttää tarkistuksen.

Vahvista valinta valitsemalla Kyllä.

5. Valitse Tulosten yhteenveto -ikkunassa jokin seuraavista vaihtoehdoista:

• Jos mitkään kohteet eivät vaadi toimenpiteitä, valitse Valmis.

• Jos jotkin kohteet vaativat toimenpiteitä, tarkastele kohteita Uhkia havaittu -ikkunassa.

Tietoja Tulosten yhteenveto -ikkunasta

Tietoja Uhkia havaittu -ikkunasta

Tietoja tietokoneen tarkistuksista