Tietoja toimenpiteistä, jotka suoritetaan, jos Norton 360 Online ei pysty korjaamaan tiedostoa

Yksi yleisimmistä syistä, miksi Norton 360 Online -ohjelma ei voi automaattisesti korjata tai poistaa tartunnan saanutta tiedostoa on, ettei sinulla ole kaikkein uusimpia määrityspäivityksiä. Suorita LiveUpdate, ja suorita tarkistus uudelleen.

Jos tämä ei toimi, lue Tietoturvahistoria - lisätiedot -ikkunan tiedot. Niiden avulla voit tunnistaa tiedostotyypit, joita ei ole mahdollista korjata. Voit tehdä tiedostotyypistä riippuen yhden seuraavista toimenpiteistä:

Tartunnan saaneet tiedostot

Voit tarkastella havaitun riskin tiedostotyyppiä. Tästä tiedosta on apua päätettäessä, mihin toimiin pitää ryhtyä tiedostotyypistä riippuen.

Voit tarkastella tartunnan saaneita tiedostoja, joilla on jokin seuraavista tunnisteista (mikä tahansa tiedosto saattaa saada tartunnan):

• .exe

• .doc

• .dot

• .xls

Kiintolevyn pääkäynnistystietue, käynnistystietue tai järjestelmätiedostot (esimerkiksi IO.SYS tai MSDOS.SYS) ja levykkeen käynnistystietue ja järjestelmätiedostot

Korvaa tiedostot käyttöjärjestelmälevykkeiden avulla.

Tietoja LiveUpdate-ohjelmasta

Tietoja ohjelma- ja määrityspäivityksistä

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v2520506_N360_N360SOS_6_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Muokattu viimeksi: 06/11/2011