Tietoturvariskin poistaminen

Tietoturvariskin poistaminen -ikkunan avulla voit poistaa tietoturvariskin tietokoneelta. Kun napsautat Poista tämä tiedosto -painiketta, Norton 360 Online poistaa tietoturvariskin ja asettaa sen tietoturvahistorian karanteeniin. Eräät ohjelmat saattavat vaatia toimiakseen karanteenin asetetun kohteen, joka sisältää tietoturvariskin. Voit tässä tapauksessa palauttaa tietoturvariskin ja saada toimimaan uudelleen ohjelman, joka käyttää riskiohjelmaa.

Näet ikkunasta näkyy myös tietoja, kuten nimen, luokan, tilan ja toiminnon, jota suositetellaan tietoturvariskin poistoon. Voit tarkastella näitä tietoja, kun poistat tietoturvariskin sisältävän kohteen.

Karanteeniin asetettujen kohteiden hallinta

Tietoja tietoturvahistoriasta

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v24974613_N360_N360SOS_6_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Muokattu viimeksi: 10/02/2011