Suojaushälytys

Kun Automaattinen ohjelmanhallinta ei ole käytössä tai Laajennettu tapahtumienvalvonta on käytössä, Norton 360 Online antaa aina hälytyksen havaitessaan tietoturvariskin. Voit sallia tai estää tietoturvariskin. Norton 360 Online näyttää ensisijaisen vaihtoehdon, jolla tietoturvariskiä voidaan käsitellä suositellulla tavalla.

Avautuvassa Mitä haluat tehdä -valikossa on seuraavat vaihtoehdot:

Salli aina

Voit sallia kaiken käytön tälle ohjelmalle.

Kun valitset tämän vaihtoehdon, Norton 360 Online luo ohjelmasäännön, joka sallii aina käytön tälle ohjelmalle.

Estä tämä tapaus

Estää kaikki tämän ohjelman käyttöyritykset, kunnes suljet ohjelman.

Norton 360 Online ei luo palomuurisääntöä tälle ohjelmalle.

Lopeta

Voit lopettaa ohjelman tämän esiintymän.

Tätä toimintoa voidaan käyttää vain haittaohjelmaan, joka lisää koodia luotetun sovelluksen osoiteavaruuteen ja tulee sen osaksi.

Tietoja palomuurisäännöistä

Tietoja ohjelmasäännöistä

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v24974451_N360_N360SOS_6_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Muokattu viimeksi: 13/02/2011