Norton Online Family

Norton Online Family on lapsilukitusohjelma, joka tarjoaa älykkään tavan pitää lapsesi turvassa verkossa. Norton Online Family antaa valvoa ja hallita lasten toimintaa verkossa millä tahansa internetiin liitetyllä tietokoneella. Norton Safety Minder täytyy asentaa jokaiselle tietokoneelle, jota lapsi käyttää. Kun Norton Safety Minder on asennettuna lapsen käyttämälle tietokoneelle, Norton Online Family hallitsee ja valvoo lapsen internet-toimia. Norton Online Family ottaa käyttöön kodin oletussäännöt lapsen iän perusteella. Voit myös mukauttaa kodin sääntöjä ja tarjota jokaiselle lapselle internetin turvallisen käyttökokemuksen.

Norton Online Familyn avulla voit hallita lapsesi tietokoneen käyttöä. Norton Online Family auttaa vanhempia ymmärtämään paremmin, mitä heidän lapsensa tekevät internetissä, jotta vanhemmat voivat suojata ja opastaa heitä paremmin.

Käyttämällä Norton Online Familyä voit hallita lastesi internet-toimia seuraavilla tavoilla:

• Voit valvoa ja hallita sivustoja, joita lapsesi käyttävät.

• Voit valvoa ja hallita lastesi tietokoneen käyttöä.

• Voit valvoa ja hallita lastesi toimintaa verkkoyhteisöissä.

• Voit valvoa ja hallita lastesi pikaviestintää.

• Voit valvoa ja hallita internet-hakuja, joita lapsesi tekevät.

• Määritä kodin säännöt lapsillesi iän ja kypsyyden perusteella.

Kun olet asentanut ja ottanut käyttöön Norton Safety Minderin, voit kirjautua Norton Online Familyyn Norton 360 Online -tuotteen pääikkunan alaosasta. Voit myös tarkastella hälytyksiä ja toimenpidetietoja tästä osuudesta.

Jotkin Norton 360 Online -versiot eivät välttämättä sisällä tätä toimintoa.

Saat ohjeita Norton Online Family -ohjelman määrittämiseen menemällä seuraavaan URL-osoitteeseen:

https://onlinefamily.norton.com/familysafety/help/what-you-should-know.jsp

Tietoja tuotteen Norton 360 Online pääikkunasta

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v24930341_N360_N360SOS_6_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Muokattu viimeksi: 30/09/2011