Suorituskyky

Suorituskyky -ikkunassa on suurennettu kuvaus järjestelmässä käynnissä olevan prosessin suorittimen käytöstä. Tämä ikkuna esittää suoritinkaavion, josta nähdään tiedot järjestelmän yleisestä suoritinkäytöstä ja prosessin suoritinkäytöstä.

Suoritinkaavio Suorituskyky -ikkunassa on tosiaikaista grafiikkaa suorittimen käytöstä. Kaavio kirjaa suorituskykyä koskevat tiedot jokaiselta sekunnilta. Kaaviosta näkyy suorituskykyaika viimeiseltä 90 minuutilta tai tietokoneen aloitusajankohdasta. Kaavion tiedot päivittyvät 15 sekunnin välein.

Kaavio etenee oikealta vasemmalle niin, että uusin tieto esiintyy kaavion oikeassa reunassa. Kaaviossa sininen kuvio esittää yleistä järjestelmän suoritinkäyttöä ja vaaleanpunainen kuvio prosessiin liittyvää suoritinkäyttöä. Kun Suorituskyky -ikkuna avataan, suorituskykykaaviossa näkyy vaaleanpunainen kuvio vain viimeisen 10 minuutin ajalta.

Tietoja järjestelmätoimintojen valvonnasta

Tietoja suoritinkaaviosta ja muistikaaviosta

Suoritinkaavion ja muistikaavion tarkasteleminen

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v24879983_N360_N360SOS_6_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Muokattu viimeksi: 05/04/2011