File Insight

Näet tietoturvariskiä koskevat tiedot tarkasti ja jäsennellysti ikkunassa File Insight. Näet File Insight -ikkunassa tietoturvariskin tasoa ja alkuperää koskevat tiedot. Voit myös tarkastella tietoturvariskin tietoja ja riskin vaikutusta järjestelmään.

File Insight -ikkunan vasen ruutu sisältää seuraavat välilehdet:

Tiedot

Näyttää tietoja, jotka koskevat esimerkiksi yhteisökäyttöä ja riskin vaikutusta.

Näet myös päivämäärän, jona tiedosto luotiin. Tästä voidaan myös päätellä, onko tiedosto käynnistyskohde ja milloin sitä viimeksi käytettiin.

Tiedoston luotettavuutta voidaan myös määrittää tutkimalla sen yhteisökäyttöä. Symantec käyttää tarkkaa tilastointikeinoa, jonka avulla tiedosto määritetään ja luokitellaan turvalliseksi.

Voit tarkastella tiedoston vaikutusta tietokoneeseesi.

Alkuperä

Tarjoaa tietoja tiedoston alkuperästä.

Tiedoston historiatiedot ovat käytettävissä, jos latasit tai loit tiedostot Norton 360 Online -ohjelman asentamisen jälkeen. Voit määrittää tiedoston turvallisuustason. Näet myös tiedoston kuusi ylätasoa.

Jos tiedosto on ladattu, näet mistä URL-osoitteesta tiedosto on peräisin. Voit siirtyä Norton Safe Web -sivulle napsauttamalla Lisätietoja -linkkiä. Tästä nähdään sen verkkosivuston tietoturvataso, jolta tiedosto ladattiin.

Jos tiedoston historiatiedot eivät ole saatavilla, Norton 360 Online poistaa käytöstä tämän Alkuperä -välilehden.

Toiminto

Esittää tietoja tiedoston suorittamista toimista. Valitsemalla avattavassa Näytä -luettelossa vaihtoehtoja saadaan tietoja toimista. Tiedoston toimista saadaan esiin polkuja, joissa tartunnan saaneita tiedostoja on tietokoneella. Tapahtumat rekisterissä kertovat tartunnan saaneen tiedoston rekisteriin tekemistä muutoksista.

Voit tarkastella prosessin Suorituskyky-kaaviota napsauttamalla Zoomaus -linkkiä. Voit käyttää suorituskykykaaviota sen määrittämiseen, mikä vaikutus prosessilla on tietokoneen yleiseen suorittimen käyttöön. Jos suorituskykykaaviota ei ole, Norton 360 Online poistaa Lähennä -linkin käytöstä.

Tietoturvariskien vakavuusasteesta riippuen Norton 360 Online saattaa näyttää minkä tahansa seuraavista File Insight -ikkunan vaihtoehdoista:

Paikallista tämä tiedosto

Voit hakea tiedoston sijainnista, johon se on tallennettu tietokoneella.

Lisätietoja

Voit käyttää verkossa olevaa opastussivua lisätietojen hankkimiseen

Tämä valinta on esillä ikkunan alaosassa.

Asetukset

Näyttää Uhka havaittu -ikkunan. Se sisältää toimenpiteet, jotka voit suorittaa tietoturvariskille.

Voit käyttää Paikallista tämä tiedosto -valinnan vieressä olevaa kuvaketta File Insight -ikkunan tietojen kopioimiseksi leikepöydälle. Kun olet kopioinut sisällön leikepöydälle, voit avata asiakirjan, liittää tiedot ja tallentaa asiakirjan.

Tietoja File Insight -ikkunasta

Tietoja Uhka havaittu -ikkunasta