Norton-tilauksen aktivoiminen tai uudistaminen

Tiesitkö tämän? Monet tilaukset mahdollistavat Norton-suojauksen laajentamisen useisiin laitteisiin ilman lisämaksuja.

Lisätietoja

Voimassa oleva Norton-tilaus takaa, että suojauksesi on aina ajan tasalla. Tilaus on aktivoitava tai uusittava ennen kokeilujakson tai tilauksen päättymistä, jotta voit jatkaa kaikkien Norton-ominaisuuksien käyttöä ja tietokoneesi suojaamista.

Jos ostit Norton-tilauksen Norton-verkkokaupasta, aktivointi tapahtuu automaattisesti, kun lataat ja asennat Nortonin kirjautumalla tiliisi. Jos aktivointi kuitenkin epäonnistuu virheen vuoksi tai jos ohitit sen asennuksessa, seuraavien tietojen avulla voit suorittaa tilauksen aktivoinnin tai uusimisen. Voit käyttää näitä tietoja myös siinä tapauksessa, että olet ostanut Norton-tilauksen muualta tai ladannut kokeiluversion.

Valitse yksi seuraavista tavoista aktivoida tai uudistaa tilauksesi:

Tietokone on yhdistettävä internetiin, jotta tilauksen aktivointi tai uusiminen voidaan suorittaa loppuun. Jos sinulla on yhteyteen liittyviä ongelmia, tutustu kohtaan Internet-yhteyden ongelmanratkaisu. Jos sinulla on yleisiä uusimista koskevia kysymyksiä, katso usein kysytyt kysymykset Norton-tilausten uusimisesta ja uusien tuotteiden ostamisesta.

Voit varmistaa suojauksesi jatkuvuuden Norton Automatic Renewal -palvelun avulla. Lisätietoja on artikkelissa Norton Automatic Renewal -palvelun usein kysytyt kysymykset.

Jos tilauksen uusimisessa on ongelmia, katso tilauksen tila.

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v24808774_ns_retail_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Windows
Muokattu viimeksi: 27/12/2018