Palvelu

Norton 360 Online -ohjelman aktiivinen tilaus on välttämätön, jotta tietokonetta voidaan suojata tietoturvauhilta ja -riskeiltä.

Jos vastaanotit Norton 360 Online -palvelun palveluntarjoajaltasi, tuotetilasi on aktiivinen niin kauan kuin palveluntarjoajan suojauspalvelu on aktiivinen. Jos suojauspalvelusi ei ole aktiivinen, et voi hankkia minkäänlaisia päivityksiä eikä ohjelmistoa voi enää käyttää. Sinun on otettava yhteyttä palveluntarjoajaasi kaikissa palvelun aktivointiin liittyvissä asioissa.

Suojauksen pitämisestä päivitettynä

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v24808774_N360_N360SOS_6_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Muokattu viimeksi: 05/04/2011