NortonLifeLock-tilauksen aktivoiminen tai uudistaminen

Voimassa oleva tilaus takaa, että suojauksesi on aina ajan tasalla. Tilaus on aktivoitava tai uusittava ennen kokeilujakson tai tilauksen päättymistä, jotta voit jatkaa kaikkien Norton-ominaisuuksien käyttöä ja tietokoneesi suojaamista.

Tietokone on yhdistettävä internetiin, jotta tilauksen aktivointi tai uusiminen voidaan suorittaa loppuun. Voit varmistaa suojauksesi jatkuvuuden myös Norton Automatic Renewal -palvelun avulla.

Jos näet viestin "Virhe 2: Aktivointitunnusta ei tunnistettu..." aktivoidessasi Norton Utilities Premiumia, katso artikkeli Virhe: "Virhe 2: Aktivointitunnusta ei tunnistettu..." aktivoitaessa Norton Utilities Premiumia.

Valitse yksi seuraavista tavoista aktivoida tai uudistaa tilauksesi:

Jos ostat uusittaessa uuden tilauksen, tilauksesi muuttuu ja saat uusitun tilauksen mukana uuden tuotetunnuksen. Tällöin sinun on toimittava seuraavasti:

• Lataa ja asenna ostettu tilaus kullekin suojattavalle laitteelle. Voit tehdä tämän heti tilauksen ostamisen jälkeen tai kirjautumalla tilillesi.

• Aktivoi tuote käyttämällä uuteen tilaukseen liittyvää tuotetunnusta.

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v24808774
Käyttöjärjestelmä: Windows
Muokattu viimeksi: 28/03/2021