Verkon tietoturvakartta - Luottamisen hallinta

Luottamisen hallinta -verkko luetteloi kaikki laitteet, jotka käyttäjä lisää itse Verkon tietoturvakarttaan. Verkon tietoturvakartta - Luottamisen hallinta -verkkoa voi käyttää verkkoon itse lisättyjen laitteiden valvontaan.

Käyttäjä ei voi muokata Luottamisen hallinta -verkon tietoja.

Verkon tietoturvakartta - Luottamisen hallinta verkko sisältää seuraavat alueet:

Verkkokartta

Luetteloi käyttäjän itse verkkoon lisäämät laitteet

Verkkokartta näyttää lisätyn laitteen sekä sen kuvakkeen, nimen ja luotettavuustason. Vieritysnuolilla saa esiin kaikki käyttäjän itse verkkoon lisäämät laitteet.

Laitteen tiedot -alue

Näyttää kaikkien verkkokartassa lueteltujen laitteiden tiedot

Tietoihin kuuluvat laitenimi, luokka, luottamustaso ja IP-osoite. Käyttäjä voi muokata laitteen nimeä Laitteen tiedot -alueella. Voit myös tarkastella ja muokata laitteen luotettavuustasoa.

Verkon tietoturvakarttaan lisäämiesi laitteiden oletusluottamustaso on Suojattu. Jos luotat laitteeseen, joka ei ole verkossasi, voit altistaa tietokoneesi mahdollisille tietoturvariskeille.

Verkon tiedot -alue

Voit lisätä laitteen tai poistaa laitteen, joka lisättiin manuaalisesti

Verkon tietoturvakartta - Luottamisen hallinta -verkossa voi käyttää seuraavia toimintoja:

Päivitä

Voit päivittää Verkon tietoturvakartta - Luottamisen hallinta -verkon ja katsoa määrityksiin viimeksi tehdyt muutokset

Plus-merkki( + )

Voit lisätä laitteen Luottamisen hallinta -verkkoon

Miinus-merkki( - )

Voit poistaa laitteen Luottamisen hallinta -verkosta

Muokkaa

Muokkaa -linkistä heti Laitteen nimi kentän vieressä voi muokata laitteen nimeä.

Muokkaa -linkistä heti Luottamustaso kentän vieressä voi muokata laitteen luottamustasoa.

Tietoja Verkon tietoturvakartasta

Verkon ja laitteiden luotettavuustason muuttaminen