File Insight

Ladatun tiedoston tiedot nähdään ikkunasta File Insight. Tiedot sisältävät yleistiedot, alkuperää ja aiempaa käyttöä koskevat tiedot, resurssien käyttötiedot ja tietoja toiminnoista, joita tiedosto on suorittanut järjestelmässä.

File Insight -ikkunan vasen ruutu sisältää seuraavat välilehdet:

Tiedot

Näyttää tiedoston luottamusluokitusta, yhteisökäyttöä, julkaisuajankohtaa ja vakautta koskevat tiedot.

Tiedoston vakausluokitukset saattavat vaihdella käyttöjärjestelmän mukaan.

Näet, kuinka pitkään tiedosto on ollut tietokoneella ja milloin tiedostoa viimeksi käytettiin. Näet myös, onko tiedosto käynnistystiedosto.

Symantec analysoi tiedostoa koskevat lisätiedot, kuten digitaalisen allekirjoituksen ja hajautusarvon, jotta tiedoston luottamustaso voidaan määrittää. Symantec nimeää luotettavat tiedostot nimellä Nortonin luottama. Voit määrittää tiedoston tämänhetkisen luottamustason Tarkista luottamustaso nyt -valinnalla. Käyttäjä voi myös itse asettaa tiedostolle luottamusarvon. Voit toimia näin esimerkiksi tilanteessa, jossa tiedoston luottamustaso määritellän tuntemattomaksi tai ei-luotetuksi, vaikka tiedät, että tiedosto kuuluu tunnettuun sovellukseen. Tässä tapauksessa käyttäjä voi itse määrätä tiedoston luotettavaksi toiminnolla Luota nyt.

Tiedoston luotettavuutta voidaan myös määrittää tutkimalla sen yhteisökäyttöä. Symantec käyttää tarkkaa tilastointikeinoa, jonka avulla tiedoston luotettavuus määritetään.

Alkuperä

Tarjoaa tietoja tiedoston alkuperästä.

Voit siirtyä Norton Safe Web -sivulle napsauttamalla Lisätietoja -linkkiä, joka on Origin -kohdassa. Tästä näkee sen verkkosivuston tietoturvatason, jolta tiedosto ladattiin. Voit myös katsoa verkkosivuston osoitteen, jolta tiedosto ladattiin.

Toiminta

Näyttää tietoja tiedoston epäilyttävästä toiminnasta.

Näytä -valikon Tiedostotoiminnot on käytettävissä, jos tiedostot eivät ole turvallisia. Tiedostotoiminnot osoittavat tartunnan saaneen tiedoston sijainnin tietokoneella ja kertovat, mitä Norton 360 Online on tehnyt tiedostolle.

File Insight -ikkuna sisältää seuraavat valinnat:

Etsi

Voit hakea tiedoston tietokoneen sijainnista, johon se on tallennettu.

Lisätietoja

Voit käyttää verkossa olevaa opastussivua lisätietojen hankkimiseen.

Tämä valinta on esillä ikkunan alaosassa.

Kopioi leikepöydälle

Voit kopioida tietoja File Insight -ikkunasta leikepöydälle.

Kun olet kopioinut tiedot leikepöydälle, voit avata asiakirjan, liittää tiedot ja tallentaa asiakirjan.

Tietoja Download Insight -ohjelmasta

Lataustietojen käytöstä poisto tai käyttöönotto

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v24777461_N360_N360SOS_6_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Muokattu viimeksi: 25/04/2011