Download Insight

Download Insight -ikkuna ilmestyy näyttöön, kun teet jonkin seuraavista toimenpiteistä:

• Suorita tai asenna tuntematon tiedosto, kun Täysi Download Insight -raportti -asetus on Vain kokeilematon.

• Suorita tai asenna turvallinen tai tuntematon tiedosto tietokoneelle, kun Download Insight -palvelun täysi raportti -asetus on Aina.

• Suorita tai asenna epävakaa tiedosto tietokoneelle, kun Vakausongelmavaroitus -toiminto on käytössä.

Ikkunassa esitetään tietoja tiedostosta, kuten nimen ja URL-osoitteen, josta tiedosto ladattiin tietokoneelle. Näet myös tiedoston luotettavuutta, yhteisökäyttöä, julkaisuajankohtaa ja vakausluokitusta koskevat tiedot.

Tiedoston vakausluokitukset saattavat vaihdella käyttöjärjestelmän mukaan.

Download Insight -ikkunassa näkyvillä toiminnoilla voi valita toimenpiteen, jonka Norton 360 Online kohdistaa ladattuun tiedostoon. Ikkunassa näkyvät asetukset vaihtelevat ladatun tiedoston mainetason mukaan. Seuraava luettelo sisältää joitakin ikkunassa näkyviä valintoja:

Pysäytä tämän ohjelman ajo

Voit säilyttää ohjelman tietokoneella, mutta estää sen asentamisen.

Poista tämä tiedosto järjestelmästä

Voit poistaa tiedoston tietokoneelta.

Suorita tämä ohjelma silti

Voit asentaa suoritettavan ohjelman.

Download Insight -ikkunassa on lisäksi seuraavat vaihtoehdot:

Lisätietoja

Voit tarkastella tärkeitä tiedostoa koskevia tietoja.

Kun napsautat Lisätietoja -linkkiä, File Insight -ikkuna aukeaa. Tästä ikkunasta näet esimerkiksi seuraavat tiedostoa koskevat tiedot: alkuperää koskevat tiedot ja sukujuuritiedot, aktiivisuus, luottamustaso ja yhteisökäyttö.

Asetukset

Voit tarkastella tämänhetkisiä Download Insight -asetuksia.

Kun napsautat Asetukset -linkkiä, Norton 360 Online -ohjelman Asetukset -ikkuna aukeaa. Tässä ikkunassa voidaan lukea Lataustiedot -valintojen asetukset.

Salli aina tämä tiedosto (jos Suorita on valittu)

Voit määrittää, haluatko saada Download Insight -ilmoituksen uudelleen, kun yrität suorittaa samaa tiedostoa.

Tämä asetus on oletusarvoisesti valittuna. Tällöin Norton 360 Online ei lähetä sinulle Download Insight -ilmoitusta, kun lataat tai asennat saman tiedoston uudelleen.

Saat lisätietoja tiedostosta Symantecin verkkosivustolta, jonne pääset Lisätietoja -linkistä. Tämä valinta on esillä ikkunan alaosassa.

Tietoja Download Insight -ohjelmasta

Lataustietojen käytöstä poisto tai käyttöönotto

< Paluu

The solution made it easy for me to handle my issue.

Strongly disagree
Strongly agree

This is not my issue.