File Insight

File Insight -ikkuna tarjoaa tietoja mistä tahansa tärkeästä tiedostosta tietokoneella. Ikkunassa esitetään järjestelmällinen katsaus tiedoston tietoihin. Tiedot sisältävät yleistiedot, alkuperää ja aiempaa käyttöä koskevat tiedot, resurssien käyttötiedot ja tietoja toiminnoista, joita tiedosto on suorittanut järjestelmässä.

File Insight -ikkuna sisältää erilaisia tietoja Tietoturvahistorian kohteesta. Tiedot on luokiteltu File Insight -ikkunan välilehdille. Voit valita välilehden vasemmassa ruudussa ja tarkastella oikeassa ruudussa siihen liittyviä tietoja.

File Insight -ikkunan vasen ruutu sisältää seuraavat välilehdet:

Tiedot

Näyttää tiedoston luotettavuustasoa, yhteisökäyttöä, julkaisuajankohtaa ja vakautta koskevat tiedot.

Tiedoston vakausluokitukset saattavat vaihdella käyttöjärjestelmän mukaan.

Yhteisön käyttötiedot auttavat päättelemään, onko tiedosto kelvollinen. Vakavuusaste kertoo lisätietoja tiedostoon liittyvästä riskistä.

Voit myös tarkastella tiedoston vaikutusta tietokoneeseesi.

Voit tarkastella tietoja, jotka koskevat esimerkiksi allekirjoitusta, versiota ja tiedoston luontipäivämäärää. Tästä voidaan myös päätellä, onko tiedosto käynnistystiedosto ja milloin sitä viimeksi käytettiin.

Alkuperä

Tarjoaa tietoja tiedoston alkuperästä.

Tiedoston alkuperästä kertovat tiedot ovat käytettävissä vain, jos latasit tai loit tiedoston ohjelman Norton 360 Online asentamisen jälkeen. Jos tiedosto on ladattu internetistä, näet tiedostonimen ja sen, mistä URL-osoitteesta tiedosto on peräisin. Esiin saadaan kuusi tasoa tiedoston ylemmän tason isäntätiedostoja. Myös tiedoston turvataso voidaan määrittää.

Jos tiedoston historiatiedot eivät ole saatavilla, Norton 360 Online poistaa käytöstä tämän Alkuperä -rivin.

Toiminto

Esittää tietoja tiedoston tietokoneella suorittamista epäilyttävistä toiminnoista.

Voit tarkastella tiedostoa koskevia tietoja käyttämällä Näytä -pudotusvalikon toimintoa File Insight -ikkunassa. Tietoihin sisältyvät muun muassa tiedoston sijainti ja sen suorittamat toimet. Tiedoston toimista saadaan esiin polkuja, joissa tartunnan saaneita tiedostoja on tietokoneella. Tapahtumat rekisterissä kertovat tartunnan saaneen tiedoston rekisteriin tekemistä muutoksista.

Tietoturvariskien vakavuusasteen ja tyypin mukaanNorton 360 Online saattaa näyttää yhden tai useita seuraavista File Insight -ikkunan vaihtoehdoista:

Kopioi leikepöydälle

Voit kopioida tietoja File Insight -ikkunasta leikepöydälle.

Kun olet kopioinut sisällön leikepöydälle, voit avata asiakirjan, liittää tiedot ja tallentaa asiakirjan.

Lisätietoja

Voit käyttää verkossa olevaa opastussivua lisätietojen hankkimiseen.

Tämä valinta on esillä ikkunan alaosassa.

Asetukset

Voit tarkastella Uhka havaittu -ikkunaa, joka sisältää toimenpiteet, jotka voit suorittaa karanteeniin asetetulle tietoturvariskille.

Tietoja File Insight -ikkunasta

Tietoja tietoturvahistoriasta

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v24777330_N360_N360SOS_6_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Muokattu viimeksi: 29/09/2011