Havaittiin uhka

Uhka havaittu -ikkunasta voi valita toimia, joilla tietoturvariski asetetaan karanteeniin.

Ikkunassa näkyy karanteeniin asetettua kohdetta koskevia yleistietoja: kuinka se vaikuttaa tietokoneen toimintaa ja kuinka sitä tulisi käsitellä. Tässä ikkunassa näet myös tietoja riskin resurssien käytöstä, yhteisökäytöstä ja vakavuusasteesta. Resurssien käyttöä koskevat tiedot kertovat riskin vaikutuksen tietokoneen suorituskykyyn. Yhteisökäyttöä koskevien tietojen perusteella voit määrittää tiedoston luotettavuuden. Näiden tietojen lisäksi näet URL-osoitteen, josta riski ladattiin, mikäli osoite on saatavilla. Tämän ikkunan tietojen perusteella voit päättää, miten riskin kanssa toimitaan.

Uhka havaittu -ikkunassa on useita toimintoja, joita voidaan käyttää tietoturvariskin käsittelyyn. Toiminnot vaihtelevat riskityypin ja riskin vakavuuden mukaan. Voit valita toiminnoista riskiin nähden sopivimman.

Ikkunassa näkyviä toimintoja ovat muun muassa:

Poista tämä tiedosto

Poistaa valitun turvallisuusriskin tietokoneesta ja asettaa sen karanteeniin

Palauta

Palauttaa valitun karanteenissa olevan kohteen alkuperäiseen sijaintiinsa

Tämä valinta on saatavilla vain manuaalisesti karanteeniin asetetuille kohteille.

Palauta ja ohita tämä tiedosto

Palauttaa valitun karanteeniin asetetun tiedoston korjaamattomana sen alkuperäiseen sijaintiin. Tiedosto ohitetaan jatkotarkistuksissa.

Tämä asetus on käytettävissä silloin, kun virus- tai muu uhka on tunnistettu.

Poista historiasta

Poistaa valitun karanteenissa olevan kohteen Tietoturvahistoria-lokista

Lähetä Symantecille

Raportoi valitun karanteenikohteen Symantecille sen turvatason arviointia varten.

Tätä toimintoa voidaan käyttää, jos kohteen epäillään saaneen tartunnan, vaikka sitä ei tarkistuksissa havaita riskiksi.

Näiden toimintojen lisäksi voit tarkastella tietoturvariskejä koskevia lisätietoja napsauttamalla alareunassa näkyvää Lisätietoja -linkkiä. Lisätietoja -linkki on käytettävissä vain joidenkin tietoturvariskien yhteydessä. Kun Lisätietoja -linkkiä napsauttaa, Symantecin verkkosivusto avautuu. Sivustolla on tietoturvariskiä koskevaa hyödyllistä tietoa.

Voit myös käyttää ikkunan alaosassa olevaa kuvaketta tietojen kopioimiseen tästä ikkunasta leikepöydälle. Kun olet kopioinut sisällön leikepöydälle, voit avata asiakirjan, liittää tiedot ja tallentaa asiakirjan.

Tietoja tietoturvahistoriasta

Tietoja Uhka havaittu -ikkunasta

Kohteiden tarkasteleminen tietoturvahistoriassa

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v24777255_N360_N360SOS_6_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Muokattu viimeksi: 29/09/2011