Äänettömän tilan asetusten käyttöönotto ja käytöstä poisto

Voit ottaa käyttöön ja poistaa käytöstä äänettömän tilan asetuksia, joita ovat esimerkiksi IMAPI 2.0 -levyn poltto ja Media Center -TV-tallennus. Kummatkin näistä asetuksista löytyvät Asetukset -ikkunasta. Äänettömän tilan asetukset ovat oletuksena käytössä. Jos suoritat tehtävän käyttöönotetulle asetukselle, Norton 360 Online havaitsee tehtävän ja ottaa automaattisesti käyttöön hiljaisen tilan. Sanotaan, että otat käyttöön IMAPI 2.0 -levyn polton valinnan ja alat polttamaan levyä Media Center -sovelluksella. Tässä tapauksessa Norton 360 Online havaitsee levyn polttoistunnon ja ottaa äänettömän tilan käyttöön.

Norton 360 Online ottaa käyttöön äänettömän tilan heti, kun TV-ohjelman tallennus tai CD- tai DVD-levyn poltto aloitetaan. Kun äänetön tila on käytössä, se kytkeytyy pois päältä vasta sen jälkeen, kun TV-ohjelman tallennus tai levyn poltto on suoritettu loppuun. Äänetöntä tilaa ei voi kytkeä pois päältä Asetukset -ikkunan valinnoista silloin, kun istunto on käynnissä.

IMAPI 2.0 -levyn polton käyttöönotto ja käytöstä poisto

1. Valitse Norton 360 Online -ohjelman pääikkunasta Asetukset.

2. Valitse Asetukset -ikkunan Tarkat asetukset -kohdasta Hallinta-asetukset.

3. Tee Hiljaisen tilan asetusten Äänetön tila, kun tunnistetaan kohde -kohdassa jokin seuraavista:

• Poista levyn polttamisen tunnistus käytöstä siirtämällä IMAPI 2.0 -levyn poltto -rivillä oleva Käytössä/Ei käytössä -kytkin oikealle Ei käytössä -asentoon.

• Ota levyn polttamisen tunnistus käyttöön siirtämällä IMAPI 2.0 -levyn poltto -rivillä oleva Käytössä/Ei käytössä -kytkin vasemmalle Käytössä -asentoon.

4. Valitse Asetukset -ikkunasta Käytä.

5. Valitse Sulje.

Media Center -TV-tallennuksen käyttöönotto ja käytöstä poisto

1. Valitse Norton 360 Online -ohjelman pääikkunasta Asetukset.

2. Valitse Asetukset -ikkunan Tarkat asetukset -kohdasta Hallinta-asetukset.

3. Tee Hiljaisen tilan asetusten Äänetön tila, kun tunnistetaan kohde -kohdassa jokin seuraavista:

• Poista TV-ohjelman tallennusistunnon tunnistus käytöstä siirtämällä Media Center -TV-tallennus -rivillä Käytössä/Ei käytössä -kytkin oikealle Ei käytössä -asentoon.

• Ota TV-ohjelman tallennusistunnon tunnistus käyttöön siirtämällä Media Center -TV-tallennus -rivillä Käytössä/Ei käytössä -kytkin vasemmalle Käytössä -asentoon.

4. Valitse Asetukset -ikkunasta Käytä.

5. Valitse Sulje.

Tietoja äänettömästä tilasta

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v24647744_N360_N360SOS_6_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Muokattu viimeksi: 03/11/2011