Tietoja äänettömästä tilasta

Norton 360 Online ottaa automaattisesti käyttöön äänettömän tilan, kun suoritat tehtäviä, jotka vaativat paljon järjestelmäresursseja. Kun äänetön tila on käytössä, Norton 360 Online pysäyttää taustalla suoritettavat tehtävät ja vapauttaa mahdollisimman paljon resursseja tehtävän suorittamiseen.

Voit määrittää Norton 360 Online -ohjelman ottamaan äänettömän tilan automaattisesti käyttöön, kun seuraavat tehtävät suoritetaan:

• IMAPI 2.0 -levyn poltto

• Media Center -TV-tallennus

• Käyttäjän määrittämät ohjelmat

Eri vaihtoehdot on selitetty seuraavassa taulukossa:

IMAPI 2.0 -levyn poltto

Kun käytät Media Center -sovellusta CD- tai DVD-levyn polttamiseen, Norton 360 Online ottaa äänettömän tilan automaattisesti käyttöön, jos IMAPI 2.0 -levyn poltto on käytössä. IMAPI 2.0 -levyn poltto on oletuksena käytössä. Kun äänetön tila on käytössä, Norton 360 Online keskeyttää taustatyöt ja parantaa näin ollen levyn polton tehokkuutta. Norton 360 Online kuitenkin jatkaa hälytysten ja ilmoitusten näyttämistä istunnon aikana.

Norton 360 Online tukee seuraavia Media Centerin levyn polttosovelluksia äänettömän tilan käyttöönottamiseksi:

• IMAPI 2.0

• J. River MEDIA CENTER (versio 13.0.125 tai uudempi)

MNorton 360 Online kytkee äänettömän tilan heti kun aloitetaan CD- tai DVD-levyn poltto Media Center -sovelluksella. Norton 360 Online poistaa äänettömän tilan käytöstä, kun levyn polttaminen on suoritettu loppuun. Äänetöntä tilaa ei voi poistaa käytöstä levyn polton aikana poistamalla IMAPI 2.0 -levyn poltto -valintaa Asetukset -ikkunassa.

Media Center -TV-tallennus

Kun käytät Media Center -sovellusta TV-ohjelman tallentamiseen, Norton 360 Online ottaa äänettömän tilan automaattisesti käyttöön, jos Media Center -TV-tallennus on käytössä. Media Center -TV-tallennus on oletuksena käytössä. Kun äänetön tila on käytössä, Norton 360 Online keskeyttää taustalla suoritettavat tehtävät. Tämä nopeuttaa TV-ohjelman tallennusta. Norton 360 Online kuitenkin jatkaa hälytysten ja ilmoitusten näyttämistä istunnon aikana.

Norton 360 Online ottaa äänettömän tilan käyttöön, kun käytetään seuraavia Media Center -sovelluksia:

• Windows Media Center

Voi olla, että tietokone on käynnistettävä uudelleen Norton 360 Online -ohjelman asentamisen jälkeen, jotta äänetön tila otettaisiin käyttöön tallennettaessa tv-ohjelmaa Windows Media Centerillä.

• J. River MEDIA CENTER (versio 13.0.125 tai uudempi)

Norton 360 Online kytkee äänettömän tilan käyttöön heti kun TV-ohjelmaa aloitetaan tallentaa. Kun äänetön tila on käytössä, se kytkeytyy pois päältä tallennusistunnon suorittamisen jälkeen. Äänetöntä tilaa ei voi poistaa käytöstä TV-ohjelman tallennuksen aikana niin, että valinta Media Center -TV-tallennus poistetaan käytöstä Asetukset -ikkunassa.

Käyttäjän määrittämät ohjelmat

Norton 360 Online ottaa äänettömän tilan automaattisesti käyttöön, kun se tunnistaa TV-ohjelman tallennusistunnon tai levyn polttotapahtuman. Voit lisäksi lisätä manuaalisesti ohjelmia, jotka haluat tuotteen Norton 360 Online määrittävän äänettömään tilaan Äänettömän tilan ohjelmat -luettelossa. Kun Norton 360 Online havaitsee käynnissä olevan ohjelman, jonka lisäsit luetteloon, Norton 360 Online ottaa äänettömän tilan automaattisesti käyttöön. Kun äänetön tila on käytössä, Norton 360 Online keskeyttää taustalla suoritettavat toiminnot, mutta näyttää silti varoitukset ja ilmoitukset.

Voit myös lisätä käynnissä olevan ohjelman Äänettömän tilan ohjelmat -luetteloon tai poistaa ohjelman luettelosta.

Äänettömän tilan asetusten käyttöönotto ja käytöstä poisto

Tietoja käyttäjän määrittämistä ohjelmista

Tietoja hiljaisesta tilasta