Tietoja Uhkia havaittu -ikkunasta

Norton 360 Online näyttää Uhkia havaittu -ikkunan, kun se havaitsee uhkia. Tarkistuksen päätyttyä Uhkia havaittu -ikkunassa on erilaisia tapoja ratkaista ongelmia, joita ei ratkaistu automaattisesti tarkistuksen aikana.

Uhkia havaittu -ikkuna sisältää tietoja, jotka koskevat esimerkiksi riskin vakavuutta, nimeä ja tilaa. Se sisältää myös tiedot toimenpiteestä, johon voit ryhtyä kohteen ratkaisemiseksi. Uhkia havaittu -ikkuna sisältää erilaisia ratkaisuvaihtoehtoja, kuten Korjaa, Manuaalinen korjaus, Ohita, Avaa ohje ja Tarkista uudelleen.

Ohita -vaihtoehto on valittavissa ainoastaan matalan riskin kohteen ensimmäisellä havaitsemiskerralla.

Ohita -asetus on valittavissa kerran, jos et muuta Matalat riskit -valinnan oletusasetuksia Tietokoneen tarkistukset -kohdassa.

Uhkia havaittu -ikkunassa olevat vaihtoehdot vaihtelevat sen mukaan, millaisia tiedostoja Norton 360 Online tunnisti tartunnan saaneiksi tarkistuksen aikana.

Tietoja tietokoneen tarkistuksista

Valittujen asemien, kansioiden tai tiedostojen tarkistus

Tietoja toimenpiteistä, jotka suoritetaan, jos Norton 360 Online ei pysty korjaamaan tiedostoa

Tarkistuksen aikana tunnistettuihin riskeihin reagoiminen

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v24647420_N360_N360SOS_6_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Muokattu viimeksi: 19/04/2011