Tietoja Tulosten yhteenveto -ikkunasta

Norton 360 Online näyttää Tulosten yhteenveto -ikkunan, kun suoritat manuaalisen tarkistuksen. Tarkistuksen lopussa Tulosten yhteenveto -ikkunassa näkyy yhteenveto tarkistuksen tuloksista.

Jos viimeksi on tehty pikatarkistus, tässä ikkunassa näkyy joidenkin tietokoneen osien pikatarkistuksen tulos. Nämä alueet ovat usein alttiita viruksille, vakoiluohjelmille ja muille tietoturvariskeille.

Jos viimeksi on suoritettu täydellinen järjestelmäntarkistus, tämä ikkuna näyttää koko tietokoneen kattaneen tarkistuksen tulokset.

Tulosten yhteenveto -ikkunassa näytetään seuraavat tiedot:

• Kohteita tarkistettu yhteensä

• Tietoturvariskejä havaittu yhteensä

• Ratkaistuja tietoturvariskejä yhteensä

• Huomiota vaativia kohteita yhteensä

Tietoja tietokoneen tarkistuksista

Pikatarkistuksen suorittaminen

Täydellinen järjestelmäntarkistus

Tietoja Uhkia havaittu -ikkunasta

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v24647380_N360_N360SOS_6_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Muokattu viimeksi: 30/09/2011