Vahvista Identity Safen salasana

Kun teet muutoksia tiettyihin oletusasetuksiin tai suoritat tiettyjä toimintoja, sinun täytyy antaa Identity Safe -salasana, ennen kuin voit jatkaa. Näissä tapauksissa Norton 360 Online kehottaa antamaan nykyisen eli sen varaston Identity Safen salasana, johon olet kirjautuneena sisään.

Anna nykyisen varaston salasana Anna salasana -kenttään Vahvista Identity Safen salasana -ikkunassa. Näytä salasanavihje -linkistä näet tarvittaessa vihjeen alkuperäisen asennuksen yhteydessä antamastasi salasanasta.

Seuraavissa tapauksissa sinun on annettava Identity Safen salasanasi:

• Ennen kuin täytät kirjautumistiedot.

• Kun haluat avata salasanalla suojatun henkilötietokortin lukituksen.

• Kun tietokoneesi on käyttämättä määrittelemäsi ajan.

• Kun haluat tarkastella tai muokata kirjautumisen salasanaasi Kirjautumisten muokkaaminen -ikkunassa.

• Kun pienennät Identity Safe -salasanasi suojaustasoa Salasana ja suojaus -ikkunassa.

Tietoja salasanoista ja suojauksesta

Kirjautumisten muokkaaminen

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v24646902_N360_N360SOS_6_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Muokattu viimeksi: 10/03/2011