Norton Autofix

Kun valitset Hanki tukea -vaihtoehdon Tuki -pudotusvalikosta, Norton Autofix suorittaa tietokoneen pikatarkistuksen käyttämällä Autofix-tekniikkaa. AutoFix-tarkistus ratkoo ongelmia automaattisesti ilman käyttäjän toimia.

Jos AutoFix-tarkistus löytää ongelman, ratkaise se näyttöön tulevien ohjeiden avulla. Jos ongelma ei ratkea, valitse Avaa tukiverkkosivusto, jotta voit siirtyä Nortonin tukiverkkosivustolle. Sivustolta saat lisää verkkotukea ja yhteydenottovaihtoehtoja.

Tietoja Norton Autofix -työkalusta

Ongelman ratkaiseminen Norton Autofix -työkalun avulla

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v24646889_N360_N360SOS_6_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Muokattu viimeksi: 07/11/2011