Norton 360 Online: Raportoi turvallisena sivustona

Suojaus tietojen kalastelulta saattaa silloin tällöin arvioida turvallisena pitämäsi Web-sivun vilpilliseksi tai epäilyttäväksi. Tässä tapauksessa käyttäjä voi raportoida sivun Symantecille jatkoarviointia varten.

Varmista valintaikkunassa Raportoi turvallisena sivustona että näkyvä sivuston osoite vastaa se sivun osoitetta, jonka haluat raportoida. Jos osoite on oikea, lähetä raportti.

Jotta voit raportoida web-sivun Symantecille, sivun täytyy olla avattuna selaimen ikkunassa.

Verkkosivuston väärän arvioinnin raportoiminen

Suojaus tietojen kalastelulta, poistaminen käytöstä ja käyttöön ottaminen

Tietoja Suojaus tietojen kalastelulta -toiminnosta

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v24646887_N360_N360SOS_6_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Muokattu viimeksi: 21/10/2011