Palomuurisäännöt: lisäsäännöt

Lisäasetukset -välilehden avulla voit tehdä seuraavaa:

• Seurata verkkoyhteystapahtumia, jotka vastaavat palomuurin verkkoliikennesääntöä.

• Käytä sääntöä Teredo-protokollaa käyttävissä verkkotapahtumissa.

Tässä ikkunassa voidaan tarkistaa valinta Luo Tietoturvahistoria-tapahtumaloki. Tämä asetus luo merkinnän lokiin, kun kohdataan palomuurisääntöä vastaava verkkoyhteystapahtuma. Voidaan myös valita toiminto Käytä tätä sääntöä, ja saada sääntö koskemaan kaikkea IPv6 NAT Traversal -verkkoliikennettä.

Jos olet valinnut Toiminto -ikkunan Valvonta -kohdan, Luo Tietoturvahistoria-tapahtumaloki -kohta on valittuna automaattisesti. Et voi ottaa pois käytöstä tätä vaihtoehtoa, koska se on oletusasetus. Voit tarkastella tapahtumalokia Palomuuri - toiminnot -luokassa Tietoturvahistoria -ikkunassa.

Käytä tätä sääntöä -toiminto valitaan automaattisesti, kun tietokone käyttää verkkoviestintään Teredo-protokollaa.

Ohjatun säännönlisäystoiminnon käyttäminen

Tietoja palomuurisäännöistä

Verkkoliikennesääntöjen ja ohjelmasääntöjen lisääminen

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v23967840_N360_N360SOS_6_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Muokattu viimeksi: 05/08/2011