Norton 360 Online: Alhainen riskihälytys

Ikkunasta Matalan riskin hälytys hallitaan tietokoneesta löydettyjä matalan riskin kohteita.

Norton 360 Online poistaa automaattisesti keskitason ja korkean tason riskiuhat.

Tämä ikkuna ilmestyy näyttöön ainoastaan matalan riskin kohteiden ensimmäisellä tunnistuskerralla, jos oletusasetuksia Matalat riskit -valinnalle ei ole vaihdettu. Kun haluat käyttää Matalat riskit -asetusta, siirry Norton 360 Online -ohjelman pääikkunaan ja valitse sen jälkeen Asetukset > Virustorjunta > Tarkistukset ja riskit.

Hallitse matalan riskin kohteita määrittämällä vaadittu asetus Alhainen riskihälytys -ikkunassa ja napsauttamalla OK.

Kun olet määrittänyt vaaditun asetuksen, Norton 360 Online muuttaa oletusasetukset seuraavanlaisiksi:

• Kun määrität Matalan riskin kohteiden automaattinen poisto -valinnan, Norton 360 Online vaihtaa automaattisesti Matalat riskit -oletusasetuksen määrityksestä Kysy määritykseen Poista. Tässä tapauksessa Norton 360 Online poistaa matalan riskin kohteet ilmoittamatta siitä käyttäjälle.

• Kun määrität Matalan riskitason kohteiden ohittaminen aina -valinnan, Norton 360 Online vaihtaa automaattisesti Matalat riskit -oletusasetuksen määrityksestä Kysy määritykseen Ohita. Tässä tapauksessa Norton 360 Online ohittaa matalan riskin kohteet ilmoittamatta siitä käyttäjälle.

• Kun määrität Kysy aina toimintaohjeita -valinnan, Norton 360 Online ei vaihda Matalat riskit -valinnan oletusasetuksia. Tässä tapauksessa Norton 360 Online antaa sinun päättää toimenpiteestä, joka tehdään matalan riskin kohteille, jotka tunnistetaan myöhemmin. Alhainen riskihälytys -ikkuna ei kuitenkaan ilmesty näyttöön matalan riskin kohteille, jotka tunnistetaan myöhemmin.

Alhainen riskihälytys -ikkunasta näet seuraavat valinnat:

Matalan riskin kohteiden automaattinen poisto

Poistaa havaitut matalan riskin kohteet automaattisesti.

Keskitason ja korkean riskin kohteet poistetaan tietokoneesta automaattisesti tästä asetuksesta riippumatta.

Ohita matalan riskitason kohteet

Ohittaa havaitut matalan riskin kohteet automaattisesti.

Kysy aina toimintaohjeita

Antaa käyttäjän valita matalan riskin kohteille suoritettavan toimenpiteen.

Voit valita jokaisessa riskinkäsittelyn vaiheessa suoritettavat toimenpiteet.

Tietoja Tarkistukset ja riskit -asetuksista

Tietoja tietokoneen suojaamisesta

Mitä tehdä, kun tietokoneesta löytyy tietoturvariski?

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v23967770_N360_N360SOS_6_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Muokattu viimeksi: 20/10/2011