Äänettömän tilan ohjelmat

Äänettömän tilan ohjelmat -ikkunassa näkyvät kaikki ohjelmat, jotka saavat Norton 360 Online -ohjelman siirtymään äänettömään tilaan. Voit myös lisätä manuaalisesti ohjelmia Äänettömän tilan ohjelmat -luetteloon. Kun Norton 360 Online havaitsee käynnissä olevan ohjelman, jonka lisäsit Äänettömän tilan ohjelmat -luetteloon, Norton 360 Online ottaa äänettömän tilan automaattisesti käyttöön.

Valittavana on jonkin seuraavista vaihtoehdoista:

Ohjelma

Luettelo ohjelmista, jotka on manuaalisesti lisätty Äänettömän tilan ohjelmat -luetteloon.

Voit tarkastella tietoja, kuten ohjelman nimi ja sijainti.

Lisää

Lisää tietokoneella käytettävissä olevan ohjelman Äänettömän tilan ohjelmat -luetteloon.

Kun käyttäjä on lisännyt ohjelman, Norton 360 Online kytkee äänettömän tilan käyttöön havaitessaan ohjelman olevan käynnissä.

Käyttäjä voi lisätä ainoastaan niitä ohjelmia, joiden tiedostonimen tarkennin on .exe.

Poista

Poistaa ohjelman Äänettömän tilan ohjelmat -luettelosta.

Kun käyttäjä on poistanut ohjelman, Norton 360 Online ei kytke äänetöntä tilaa käyttöön havaitessaan seuraavan kerran ohjelman olevan käynnissä.

Käytä

Tallentaa Äänettömän tilan ohjelmat -ikkunassa tehdyt muutokset.

OK

Tallentaa muutokset ja sulkee Äänettömän tilan ohjelmat -ikkunan.

Tietoja äänettömästä tilasta

Äänettömän tilan asetusten käyttöönotto ja käytöstä poisto

Tietoja hiljaisesta tilasta

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v23954146_N360_N360SOS_6_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Muokattu viimeksi: 24/08/2011