Tuotteen määritykset

Norton 360 Online edellyttää verkon tietoturvakartan avaamiseksi, että käyttäjä määrittää Symantecin suojausohjaimen. Käyttäjän avatessa verkon tietoturvakartan ensimmäisen kerran Norton 360 Online sallii Symantecin suojausohjaimen asennuksen. Kun olet määrittänyt Symantecin tietoturvaohjaimen, voit käyttää verkon tietoturvakarttaa ja sen ominaisuuksia.

Symantecin suojausohjaimen asennus keskeyttää verkkoyhteyden hetkellisesti.

Joskus Symantecin suojausohjaimen asennuksessa kohdataan järjestelmävirhe, joka keskeyttää asennuksen. Ohjelmaosan asentamiseksi tietokone käynnistetään uudestaan ja käytetään uudestaan toimintoa Verkon tietoturvakartta.

Tietoja Verkon tietoturvakartasta

Laitteiden tarkastelu Verkon tietoturvakartalla