Tuotteen määritykset

Norton 360 Online edellyttää verkon tietoturvakartan avaamiseksi, että käyttäjä määrittää Symantecin suojausohjaimen. Käyttäjän avatessa verkon tietoturvakartan ensimmäisen kerran Norton 360 Online sallii Symantecin suojausohjaimen asennuksen. Kun olet määrittänyt Symantecin tietoturvaohjaimen, voit käyttää verkon tietoturvakarttaa ja sen ominaisuuksia.

Symantecin suojausohjaimen asennus keskeyttää verkkoyhteyden hetkellisesti.

Asennus ei voi jatkua, jos ohjauspaneelin verkko-osa on auki. Sulje ohjauspaneelin verkko-osa ja jatka sitten asennusta valitsemalla Jatka ikkunassa Tuotteen määritykset.

Jos sama ikkuna avautuu myös ohjauspaneelin verkko-osan sulkeuduttua, voidaan tietokone käynnistää uudestaan yrittää asentaa ohjain uudestaan.

Tietoja Verkon tietoturvakartasta

Laitteiden tarkastelu Verkon tietoturvakartalla

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v23954050_N360_N360SOS_6_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Muokattu viimeksi: 09/02/2011