Tuotteen määritykset

Norton 360 Online edellyttää verkon tietoturvakartan avaamiseksi, että käyttäjä määrittää Symantecin suojausohjaimen. Käyttäjän avatessa verkon tietoturvakartan ensimmäisen kerran Norton 360 Online sallii Symantecin suojausohjaimen asennuksen. Kun olet määrittänyt Symantecin tietoturvaohjaimen, voit käyttää verkon tietoturvakarttaa ja sen ominaisuuksia.

Symantecin suojausohjaimen asennus keskeyttää verkkoyhteyden hetkellisesti.

Symantecin suojausohjainta ei voi asentaa silloin, kun parhaillaan ajetaan LiveUpdatea. Voidaan joko antaa Norton LiveUpdaten istunnon valmistua tai sitten sulkea Norton LiveUpdaten istunto ennen kuin Symantecin suojausohjain asennetaan.

Tietoja Verkon tietoturvakartasta

Laitteiden tarkastelu Verkon tietoturvakartalla

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v23954044_N360_N360SOS_6_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Muokattu viimeksi: 09/02/2011