Tuotteen määritykset

Norton 360 Online edellyttää verkon tietoturvakartan avaamiseksi, että käyttäjä määrittää Symantecin suojausohjaimen. Käyttäjän avatessa verkon tietoturvakartan ensimmäisen kerran Norton 360 Online sallii Symantecin suojausohjaimen asennuksen. Kun olet määrittänyt Symantecin tietoturvaohjaimen, voit käyttää verkon tietoturvakarttaa ja sen ominaisuuksia.

Symantecin suojausohjaimen asennus keskeyttää verkkoyhteyden hetkellisesti.

Norton 360 Online laatii tarkan raportin silloin, jos Symantecin suojausohjaimen asennuksessa ilmenee virhe. Valinnalla Lähetä voidaan tarkka raportti lähettää Symantecille analysoitavaksi. Jos raporttia ei haluta lähettää Symantecille, voidaan käyttää valintaa Peruuta.

Norton 360 Online -ohjelman laatima tarkka raportti on täysin luottamuksellinen, nimetön, eikä se sisällä mitään henkilötietoja.

Tietoja Verkon tietoturvakartasta

Laitteiden tarkastelu Verkon tietoturvakartalla

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v23954039_N360_N360SOS_6_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Muokattu viimeksi: 09/02/2011