Tuotteen määritys

Norton 360 Online edellyttää verkon tietoturvakartan avaamiseksi, että käyttäjä määrittää Symantecin suojausohjaimen. Käyttäjän avatessa verkon tietoturvakartan ensimmäisen kerran Norton 360 Online sallii Symantecin suojausohjaimen asennuksen. Kun olet määrittänyt Symantecin tietoturvaohjaimen, voit käyttää verkon tietoturvakarttaa ja sen ominaisuuksia.

Symantecin suojausohjaimen asennus keskeyttää verkkoyhteyden hetkellisesti.

Ikkuna Tuotteen määritykset avustaa Symantecin suojausohjaimen määrityksissä. Ohjaimen asennuksen voi käynnistää valinnalla Jatka. Asennuksen valmistuttua ikkunassa Tuotteen määritykset ilmoitetaan Symantecin suojausohjaimen onnistuneesta asennuksesta. Valinnalla Sulje voi sulkea ikkunan Tuotteen määritykset, ja lukea ikkunaa Verkon tietoturvakartta.

Tietoja Verkon tietoturvakartasta

Laitteiden tarkastelu Verkon tietoturvakartalla

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v23953982_N360_N360SOS_6_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Muokattu viimeksi: 09/02/2011