Suorituskyky

System Insight tarjoaa keskitetysti sijainnin, jossa voit tarkastella ja valvoa järjestelmän toimintaa. System Insight näyttää kyseiset tiedot Suorituskyky -ikkunassa. Käyttäjä voi tarkastella tärkeiden järjestelmätoimintojen kuukausittaisia tietoja. Nämä voivat olla toimintoja, joita on tehty viimeisen kolmen kuukauden aikana. Voit analysoida, miten Norton 360 Online vaikuttaa tietokoneen suorituskykyyn.

Seuraavat valinnat ovat käytettävissä Suorituskyky -ikkunassa:

Tapahtumakaavio

Esittää järjestelmän tärkeitä toimintoja kuvallisesti.

Toiminnot sisältävät sovellusten asennukset, sovellusten lataukset, levyn optimoinnit, uhkahavainnot, suorituskykyilmoitukset tai pikatarkistukset. Toiminnot kuvataan kaaviossa kuvakkeina tai viivoina. Jokaisen kuvakkeen tai viivan seloste näkyy kaavion oikeassa laidassa. Saat nykyisen ja kahden edellisen kuukauden tiedot kaavion yläosassa olevien välilehtien avulla. Kun siirrät osoittimen kuvakkeen kohdalle, näyttöön ilmestyy ponnahdusikkuna. Se sisältää tietoja toiminnosta. Voit tarkastella toimintoa koskevia lisätietoja ponnahdusikkunasta löytyvästä Tarkastele tietoja -linkistä Tietoturvahistoria -ikkunassa.

Optimoi

Voit optimoida käynnistysaseman ja lyhentää tietokoneen käynnistymiseen kuluvaa aikaa.

Käynnistysaseman optimointi lisää käytettävissä olevaa vapaata tilaa levyllä ryhmittelemällä tiedostot niiden käyttötavan mukaan.

Suorituskykykaavio

Antaa kuvallisen esityksen suorittimen ja muistin käytöstä.

Suoritinkaavio ja muistikaavio ovat tosiaikaista grafiikkaa suorittimen ja muistin käytöstä. Kaaviot kirjaavat suorituskyvyn kerran sekunnissa ja esittävät kokonaissuorituskyvyn viimeisten 90 minuutin ajalta tai alkaen tietokoneen käynnistyksestä. Kaavioiden tiedot päivittyvät 15 sekunnin välein.

Kaaviot etenevät oikealta vasemmalle niin, että uusin tieto esiintyy kaavion oikeassa reunassa. Kaavioissa sininen viiva esittää yleistä järjestelmän käyttöä, ja keltainen viiva Norton-tuotteisiin liittyvää käyttöä. Aika, jonka tietokoneesi on ollut käyttämättömänä, näkyy harmaana. Voit valita Zoomaus -toiminnon, jolla saat suurennetun näkymän tai suoritin- ja muistikaavioiden historiatiedot.

Käytössä ovat seuraavat Zoomaus -asetukset:

• 10min

Näet suurennettuna suorittimen tai muistin käyttöä koskevat tiedot viimeisen 10 minuutin ajalta.

• 30min

Näet suurennettuna suorittimen tai muistin käyttöä koskevat tiedot viimeisen 30 minuutin ajalta.

• 90min

Näyttää oletussuorituskykyä koskevat tiedot viimeisen 90 minuutin ajalta.

• 1D

Näet suorittimen tai muistin käyttöä koskevat historiatiedot edelliseltä päivältä.

• 1W

Näet suorittimen tai muistin käyttöä koskevat historiatiedot edellisen viikon ajalta.

• 1M

Näet suorittimen tai muistin käyttöä koskevat historiatiedot edellisen kuukauden ajalta.

Kun napsautetaan mitä tahansa kohtaa suoritinkäyttöä esittävässä kaaviossa, Norton 360 Online tuo näyttöön luettelon prosesseista, jotka kuluttavat eniten resursseja juuri silloin. Se myös näyttää käyttöprosentin jokaista prosessia kohti. Voit napsauttaa File Insight -ikkunassa luettelossa olevaa prosessia, jos haluat siitä lisätietoja.

Kun napsautetaan mitä tahansa kohtaa muistikaaviossa, Norton 360 Online tuo näyttöön kolme prosessia, jotka kuluttavat eniten resursseja juuri silloin. Se näyttää myös kunkin prosessin kuluttaman muistin tarkan määrän. Voit napsauttaa File Insight -ikkunassa luettelossa olevaa prosessia, jos haluat siitä lisätietoja.

Nortonin tehtävät

Voit käyttää Nortonin tehtävät -ikkunaa ja tarkastella tietoja Nortoniin liittyvistä töistä, joita suoritetaan tällä hetkellä taustalla.

Lisätietoihin kuuluvat aikaleimaus, kesto ja taustalla olevien töiden tila. Lisätiedot sisältävät myös tietoa siitä, minkä tyyppistä virtaa työ tarvitsee ja onko työtä suoritettu joutoajalla. Voit käynnistää tai sulkea taustatyön. Lisäksi voi ottaa hiljaisen tilan käyttöön tai poistaa sen käytöstä ja määrittää joutoaikakatkaisun keston Nortonin tehtävät -ikkunassa.

Insight-suojaus

Voit käyttää Norton Insight Network -ikkunaa ja tarkastella tietoja, jotka koskevat tunnettuja turvallisia ja vaarallisia tiedostoja.

Tietoihin sisältyy Symantecin analysoimien tiedostojen kokonaismäärä Norton-yhteisössä ja internet-yhteyden tila.

Sovellusten luokitus

Voit käyttää Norton Insight - sovellusten luokitus -ikkunaa tärkeiden tiedostojen tietojen tarkasteluun.

Tiedot sisältävät esimerkiksi tiedostonimen, luottamustason, levinneisyyden, resurssien käytön ja vakausluokituksen.

Käynnistyksen hallinta

Luetteloi käynnistysvalikossa olevat ohjelmat. Voit määrittää Käynnistyksen hallinta -toiminnolla, käynnistetäänkö ne tietokoneen käynnistyksen yhteydessä. Voit myös viivyttää ohjelmien käynnistystä ja suorittaa ne manuaalisesti Käynnistyksen hallinta -toiminnosta. Tämä parantaa tietokoneen suorituskykyä.

Voit ottaa ohjelman pois käytöstä ja tarkistaa tietokoneen suorituskyvyn seuraavalla käynnistyskerralla.

Tiedot sisältävät ohjelman nimen, yhteisökäytön ja resurssien käytön. Näet myös, onko ohjelma käynnistyskohde ja käynnistyykö se viiveellä.

Saat lisätietoja verkossa olevalta opastussivulta, jolle pääset Lisätietoja -linkistä.

Tietoja tuotteesta System Insight

Siirrytään Suorituskyky -ikkunaan

Optimoidaan käynnistysasema

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v23953979_N360_N360SOS_6_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Muokattu viimeksi: 17/10/2011