Web-kyselyn käyttöönotto ja käytöstä poisto

Norton AntiSpam käyttää paikallisia suodattimia roskapostiviestien tunnistamiseen. Web-kysely-suodatin tarkistaa ne sähköpostiviestit, joita paikalliset suodattimet eivät tunnista roskapostiksi. Web-kysely-suodatin analysoi allekirjoitukset ja URL:n hajautusarvot viesteistä ja määrittää viestit niiden pohjalta joko kelvollisiksi tai roskapostiksi.

Jos sähköpostiviesti on tunnistettu roskapostiksi, Norton AntiSpam muuttaa sähköpostiviestin aiheen. Sen jälkeen Norton AntiSpam lähettää viestin sähköpostiohjelmaan. Sähköpostiohjelma siirtää viestin ennalta määritettyjen sähköpostisääntöjen nojalla joko roskapostikansioon tai Norton AntiSpam -kansioon.

Symantec suosittaa, että toiminnon Web-kysely tulisi olla käytössä. Jos toiminto Web-kysely poistetaan käytöstä, lisääntyy alttius tietojenkalastelua tai haitta-URL-osoitteita sisältäville roskaposteille.

Web-kyselyn suodattimen poisto käytöstä

1. Valitse Norton 360 Online -ohjelman pääikkunasta Asetukset.

2. Valitse Asetukset -ikkunan Tarkat asetukset -kohdasta Roskapostin esto.

3. Siirrä Suodatin -välilehden Web-kysely -rivin Käytössä/Ei käytössä -kytkin oikealle Ei käytössä -asentoon.

4. Valitse Käytä.

5. Napsauta Sulje.

Web-kyselyn suodattimen käyttöönotto

1. Valitse Norton 360 Online -ohjelman pääikkunasta Asetukset.

2. Valitse Asetukset -ikkunan Tarkat asetukset -kohdasta Roskapostin esto.

3. Siirrä Suodatin -välilehden Web-kysely -rivin Käytössä/Ei käytössä -kytkin vasemmalle Käytössä -asentoon.

4. Valitse Käytä.

5. Valitse OK

Tietoja Web-kyselystä

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v23921105_N360_N360SOS_6_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Muokattu viimeksi: 31/10/2011