Palaute -asetuksen määrittäminen

Sähköpostiviestit luokitellaan toisinaan sähköpostiasiakasohjelmassa väärin roskapostiksi tai kelvollisiksi. Palaute -toiminnolla käyttäjä voi lähettää väärin luokitellun sähköpostiviestin palautteena Symantecille analyysiä varten.

Palaute -toiminto on käytettävissä vain, kun tietokoneessa on asennettuna Microsoft Outlook tai Outlook Express.

Palaute -asetuksen määrittäminen

1. Valitse Norton 360 Online -ohjelman pääikkunasta Asetukset.

2. Valitse Asetukset -ikkunan Tarkat asetukset -kohdasta Roskapostin esto.

3. Valitse Sovelluksen integrointi -välilehden Palaute -rivillä jokin seuraavista kolmesta vaihtoehdosta:

Käytössä

Lähettää virheellisesti luokitellun sähköpostiviestin automaattisesti Symantecille, kun luokittelet sähköpostiviestin roskapostiksi tai kelvolliseksi.

Kysy

Kysyy, ennen kuin virheellisesti luokiteltu sähköpostiviesti lähetetään Symantecille luokitellessasi sähköpostiviestin roskapostiksi tai kelvolliseksi.

Ei käytössä

Ei lähetä virheellisesti luokiteltua sähköpostiviestiä Symantecille.

4. Valitse Käytä.

5. Valitse Sulje.

Sovelluksen integroinnin määrittäminen

Tietoja Norton AntiSpam -toiminnon asetuksista

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v23921098_N360_N360SOS_6_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Muokattu viimeksi: 31/10/2011