Download Insight -ilmoitusten asetukset

Toiminnolla Download Insight -ilmoitukset voi määrittää, milloin Download Insightin ilmoituksia tuodaan näkyviin.

Oletusarvoisesti Download Insight -ilmoitukset ovat Käytössä. Riippuen siitä, millaisen portaalityypin kautta lataat tiedoston, Norton 360 Online toimii seuraavasti:

• Näyttää ilmoituksen aina, kun lataat suoritettavaa tiedostoa.

• Näyttää ilmoituksen vain silloin, kun lataat tiedostoa, joka on saanut paikallisen virustartunnan. Jos ladattava tiedosto on saanut pilvivirustartunnan, Norton 360 Online poistaa tiedoston tietokoneesta ja näyttää tiedot uhasta.

Jos asetat Download Insight -ilmoitusten asetukseksi Vain riskit, Download Insight näyttää ilmoituksen vain, kun lataat suoritettavaa tiedostoa, joka on saanut tartunnan tai joka on muuten epäilyttävä.

Jos Download Insight -ilmoitusten asetukseksi valitaan Vain riskit, kaikkien muiden ladattavien tiedostojen analysointia ei poisteta käytöstä. Huolimatta siitä, ilmoitetaanko kaikista tiedostoista, tietoturvahistoriaan tallennetaan kaikki Download Insight -toiminta. Voit tarkastella yhteenvetoa Download Insight -hälytyksistä ja -ilmoituksista tietoturvahistoriassa.

Download Insight -ilmoitusten asetusten määrittäminen

1. Valitse Norton 360 Online -ohjelman pääikkunasta Asetukset.

2. Valitse Asetukset -ikkunan Tarkat asetukset -kohdasta Palomuuri.

3. Tee jokin seuraavista Tunkeutumisen esto ja selaimen suojaus -välilehdellä olevan Lataustiedot -kohdan Download Insight -ilmoitukset -rivin toimenpiteistä:

• Jos haluat Download Insight -ilmoituksia vain silloin, kun lataat suoritettavaa tiedostoa, joka on saanut tartunnan tai joka on muuten epäilyttävä, siirrä kohdan Download Insight -ilmoitukset -säädin oikealle Vain riskit -asentoon.

• Jos haluat Download Insight -ilmoituksia kaikista ladattavista tiedostoista, siirrä kohdan Download Insight -ilmoitukset kytkin vasemmalle Käytössä -asentoon.

4. Valitse Asetukset -ikkunasta Käytä ja sitten valitse Sulje.

Tietoja Download Insight -ohjelmasta

Lataustietojen käytöstä poisto tai käyttöönotto

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v23920957_N360_N360SOS_6_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Muokattu viimeksi: 07/11/2011