Havaittiin uhka

Havaittiin uhka -ikkuna tulee näyttöön, kun Norton 360 Online havaitsee tietokoneessa turvallisuusriskin. Tässä ikkunassa näet riskiä koskevia tietoja ja voit valita, mitä haluat Norton 360 Online -ohjelman tekevän riskille. Uhka havaittu -ikkunan voi avata milloin tahansa Lähihistoria -, Koko historia -, Ratkaistut tietoturvariskit -, Ratkaisemattomat tietoturvariskit - ja Karanteeni -luokista Tietoturvahistoria -ikkunasta.

Uhka havaittu -ikkuna sisältää riskiä koskevia yleisiä tietoja: miten se vaikuttaa tietokoneeseen ja mitä toimintoa sitä varten suositellaan. Tässä ikkunassa näet myös tietoja riskin julkaisupäivästä, resurssien käytöstä, yhteisökäytöstä, uhan tyypistä ja vakavuusasteesta. Yhteisökäyttöä koskevien tietojen perusteella voit määrittää tiedoston luotettavuuden. Näiden tietojen lisäksi näet URL-osoitteen, josta turvallisuusriski ladattiin, jos se on peräisin Internetistä. Tämän ikkunan tietojen perusteella voit päättää, miten riskin kanssa toimitaan.

Uhka havaittu -ikkunassa voit valita, miten turvallisuusriskin kanssa toimitaan. Toiminnot vaihtelevat uhan tyypin ja riskin vakavuuden mukaan. Voit valita toiminnoista riskiin nähden sopivimman.

Ikkunassa näkyviä toimintoja ovat muun muassa:

Palauta ja ohita tämä tiedosto

Palauttaa valitun karanteeniin asetetun tiedoston korjaamattomana sen alkuperäiseen sijaintiin. Tiedosto ohitetaan jatkossa suoritetuissa tarkistuksissa. Jos et halua ohittaa kohdetta tulevissa tarkistuksissa, poista valinta Karanteenista palautus -ikkunan ruudusta.

Tämä asetus on käytettävissä silloin, kun virusuhka ja muu kuin virusuhka on tunnistettu.

Poista tämä tiedosto (saattaa sulkea selaimen) (suositus)

Poistaa tietoturvariskin tietokoneesta ja asettaa sen karanteeniin.

Tämä valinta on käytettävissä silloin, kun turvallisuusriski vaatii käyttäjän huomiota.

Manuaalinen korjaus (suositus)

Mahdollistaa riskin ratkaisun manuaalisen korjaustyökalun avulla.

Jos uhka korjataan manuaalisesti, uhan tiedot on poistettava Tietoturvahistoria -ikkunasta.

Anna tämän ohjelman jatkaa

Käyttäjä voi asentaa ja suorittaa tiedoston.

Ohita tämä ohjelma

Ohittaa tämän tietoturvariskin tulevassa tarkistuksessa.

Norton 360 Online lisää tietoturvariskin asianmukaiseen ohitusten luetteloon.

Poista historiasta

Poistaa valitun tietoturvariskikohteen Tietoturvahistoria-lokista.

Avaa ohje (suositus)

Avaa Symantec Security Response -sivuston.

Tämä valinta on käytettävissä silloin, kun turvallisuusriski vaatii manuaalista poistamista. Avaa Symantec Security Response -sivuston, josta voit hakea manuaalista poistoa koskevat ohjeet tai lisätietoja kohteesta.

Lähetä Symantecille

Lähettää tietoturvariskin Symantecille analysoitavaksi.

Joissakin tapauksissa, Norton 360 Online -ohjelma ei välttämättä määritä kohdetta tietoturvauhaksi, vaikka saatat epäillä, että kohde on saanut tartunnan. Tällaisissa tapauksissa voit käyttää tätä valintaa kohteen lähettämiseen analysoitavaksi Symantecille.

Tarkistuksen aikana tunnistettuihin riskeihin reagoiminen

Mitä tehdä, kun tietokoneesta löytyy tietoturvariski?

Tietoja tietoturvahistoriasta

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v23920903_N360_N360SOS_6_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Muokattu viimeksi: 18/10/2011