Insight-suojaus

Insight-suojaus hakee uusia uhkia koskevaa tietoa Norton Community Watch -palvelusta. Insight-suojausta voidaan käyttää vain, jos tietokone on yhdistetty internetiin. Kun Insight-suojaus on käytössä, Norton 360 Online suorittaa Insight Network -tarkistuksen. Insight-verkontarkistus käyttää pilvitekniikkaa. Tässä tekniikassa web-etäpalvelin sisältää viimeisimmät virusmääritykset. Norton 360 Online tarkistaa tietokoneen viimeisimpien tietoturvauhkien varalta. Kun Norton 360 Online suorittaa Insight-verkontarkistuksen, se käyttää virusmäärityksiä, jotka ovat saatavilla sekä paikallisesti että Pilvi-jIJjestelmässä. Norton 360 Online tarjoaa ylimääräistä suojaa, sillä se käyttää uusimpia Pilvi-järjestelmän määrityksiä niiden määritysten lisäksi, jotka ovat saatavilla paikallisesti tietokoneellasi.

Norton 360 Online suorittaa Insight-verkontarkistuksen ainoastaan silloin, Insight-suojaus -valinta on päällä. Insight-suojaus on käytössä oletuksena. Insight-suojaus sijaitsee Tarkistukset ja riskit -välilehdellä Virustorjunta -asetuksissa.

Kun Insight-suojaus on käytössä, Norton 360 Online suorittaa perinteisen tarkistuksen ja Insight-verkontarkistuksen samanaikaisesti. Perinteinen tarkistus käyttää paikallisen järjestelmän määrityksiä ja Insight-verkontarkistus käyttää Pilvi-järjestelmässä isännöityjä määrityksiä. Norton 360 Online suorittaa vain perinteisen tarkistuksen, jos Insight-suojaus -valinta on poissa käytöstä.

Tietoja Insight Network -tarkistuksesta

Insight-suojauksen käytöstä poisto ja käyttöönottaminen

Tietoja Norton 360 Online -tarkistuksesta

< Paluu

The solution made it easy for me to handle my issue.

Strongly disagree
Strongly agree

This is not my issue.