Tietoja Office-asiakirjojen tarkistuksesta

Norton 360 Online suojaa kaikki Office -tiedostot, jotka saat sähköpostilla, lataat Internetistä tai saat levykkeiden tai muiden siirrettävien tallennusvälineiden kautta. Tarkistamalla kaikki Office -tiedostot automaattisesti Norton 360 Online pitää yllä korkeaa suojaustasoa. Norton 360 Online tarkistaa Office -tiedostot, kun avaat ne.

Voit käyttää Automaattinen Microsoft Office -tarkistus -vaihtoehtoa Asetukset -ikkunassa ja tarkistaa seuraavat Microsoft Office -sovellusten asiakirjat:

winword.exe

Microsoft Word

excel.exe

Microsoft Excel

powerpnt.exe

Microsoft PowerPoint

visio.exe

Microsoft Visio

msaccess.exe

Microsoft Access

winproj.exe

Microsoft Project

Norton 360 Online tarkistaa Office-asiakirjat ja suojaa järjestelmää uhilta, kuten makroviruksilta ja upotetuilta kohteilta.

Automaattinen Microsoft Office -tiedostojen tarkistus on poissa käytöstä oletuksena. Valinta sijaitsee Tietokoneen tarkistukset -kohdassa Virustorjunta -asetusten ikkunassa. Kun tämä asetus otetaan käyttöön, Microsoft Office -tiedostot tarkistetaan automaattisesti.

Automaattinen Microsoft Office -tiedostojen tarkistus -toiminnon käyttöönotto ja käytöstä poisto

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v23920848_N360_N360SOS_6_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Muokattu viimeksi: 12/04/2011