SONAR-suojauksen poistaminen käytöstä tai käyttöönotto

SONAR suojaa haitallisilta koodeilta jopa ennen kuin virusmääritykset ovat käytettävissä LiveUpdaten välityksellä. Oletuksena SONAR-suojaus on otettu käyttöön ennakoimaan tietokoneesi tuntemattomat turvallisuusuhat.

Kun SONAR-suojaus poistetaan käytöstä, käyttäjälle kerrotaan siitä suojaushälytyksellä. Tällä suojaushälytyksellä voit määrittää, kuinka pitkäksi aikaa haluat poistaa SONAR-suojauksen käytöstä.

Kun Auto-Protect-toiminto on poistettu käytöstä, SONAR-suojaus on myös poissa käytöstä. Tässä tapauksessa tietokonetta ei ole suojattu uusilta uhilta.

SONAR-suojauksen poistaminen käytöstä tai käyttöönotto

1. Valitse Norton 360 Online -ohjelman pääikkunasta Asetukset.

2. Valitse Asetukset -ikkunan Tarkat asetukset -kohdasta Virustorjunta.

3. Siirry Automaattinen suojaus -välilehden Reaaliaikainen suojaus -kohdan SONAR-suojaus -riville ja tee jokin seuraavista toimista:

• Poista SONAR-suojaus käytöstä siirtämällä Käytössä/Ei käytössä -kytkin oikealle Ei käytössä -asentoon.

• Ota SONAR-suojaus käyttöön siirtämällä Käytössä/Ei käytössä -kytkin vasemmalle Käytössä-asentoon.

4. Valitse Asetukset -ikkunassa Käytä.

Tietoja SONAR-suojauksesta