Tietoja SONAR-suojauksesta

Symantec Online Network for Advanced Response (SONAR) tarjoaa reaaliaikaisen suojauksen uhkia vastaan etsimällä ennakoivasti tuntemattomia tietoturvariskejä tietokoneesta. SONAR havaitsee uudet uhat sovellusten käyttäytymisen perusteella. SONAR havaitsee uhat nopeammin kuin perinteiset allekirjoitukseen perustuvat tietoturvauhkien havaitsemistekniikat. SONAR havaitsee haittakoodin ja suojaa tietokonetta siltä jopa ennen kuin virusmääritykset ovat käytettävissä LiveUpdaten välityksellä.

SONAR valvoo heuristisilla havaintatekniikoilla epäilyttäviä toimintoja tietokoneella.

SONAR estää ja poistaa automaattisesti korkean riskitason uhat. Norton 360 Online ilmoittaa käyttäjälle, kun korkean riskitason uhkia havaitaan ja poistetaan. SONAR on paras vaihtoehto matalan riskitason uhkien hallintaan. SONAR-ilmoitukset voi myös estää poistamalla Näytä SONAR-eston ilmoitukset -toiminnon käytöstä.

Voit tarkastella yhteenvetoa ratkaistuista korkean riskitason uhista, kun napsautat varoitusilmoituksessa olevaa Tarkastele tietoja -linkkiä. Tietoja voi lukea myös kohdasta Ratkaistut tietoturvariskit -luokka Tietoturvahistoria -ikkunassa.

SONAR-suojauksen poistaminen käytöstä tai käyttöönotto

Tietoja reaaliaikaisista ohituksista

Tietoja allekirjoitusohituksista

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v23920842_N360_N360SOS_6_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Muokattu viimeksi: 31/03/2011