Insight-suojauksen käytöstä poisto ja käyttöönottaminen

Norton 360 Online suorittaa Insight-verkontarkistuksen tietokoneella, kun valitset Insight-suojaus.

Kun Insight-suojaus on käytössä, Norton 360 Online suorittaa perinteisen tarkistuksen ja Insight-verkontarkistuksen samanaikaisesti. Perinteinen tarkistus käyttää paikallisen järjestelmän määrityksiä ja Insight-verkontarkistus käyttää Pilvi-järjestelmässä isännöityjä määrityksiä. Norton 360 Online suorittaa vain perinteisen tarkistuksen, jos Insight-suojaus -valinta on poissa käytöstä.

Norton 360 Online suorittaa Insight-verkontarkistuksen ainoastaan silloin, Insight-suojaus -valinta on päällä. Insight-suojaus on käytössä oletuksena.

Insight-verkontarkistus tukee vain Insight-pikaverkontarkistusta ja pikavalikon Insight-verkontarkistusta. Insight-verkontarkistus ei tue pikatarkistusta, joka suoritetaan täydellisen joutoaikatarkistuksen osana. Se ei myöskään tue täydellistä järjestelmäntarkistusta, sähköpostintarkistusta, yksittäisen Office-tiedoston tarkistusta tai Auto-Protect-tarkistusta.

Insight-suojauksen poistaminen käytöstä ja käyttöönotto

1. Valitse Norton 360 Online -ohjelman pääikkunasta Asetukset.

2. Valitse Asetukset -ikkunan Tarkat asetukset -kohdasta Virustorjunta.

3. Valitse Virustorjunta -asetusten ikkunasta Tarkistukset ja riskit -välilehti.

4. Valitse Insight-suojaus -riviltä yksi seuraavista vaihtoehdoista:

• Poista Insight-suojaus käytöstä siirtämällä Käytössä/Ei käytössä -kytkin oikealle Ei käytössä -asentoon.

• Ota Insight-suojaus käyttöön siirtämällä Käytössä/Ei käytössä -kytkin vasemmalle Käytössä -asentoon.

5. Valitse Asetukset -ikkunasta Käytä.

Tietoja Insight Network -tarkistuksesta

Tietoja Tarkistukset ja riskit -asetuksista

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v23920839_N360_N360SOS_6_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Muokattu viimeksi: 31/10/2011