Tietoja Insight Network -tarkistuksesta

Insight-verkontarkistus käyttää pilvitekniikkaa. Tässä tekniikassa web-etäpalvelin sisältää viimeisimmät virusmääritykset. Norton 360 Online tarkistaa tietokoneen viimeisimpien tietoturvauhkien varalta. Kun Norton 360 Online suorittaa Insight-verkontarkistuksen, se käyttää virusmäärityksiä, jotka ovat saatavilla sekä paikallisesti että Pilvi-jIJjestelmässä. Norton 360 Online tarjoaa ylimääräistä suojaa, sillä se käyttää uusimpia Pilvi-järjestelmän määrityksiä niiden määritysten lisäksi, jotka ovat saatavilla paikallisesti tietokoneellasi.

Norton 360 Online suorittaa Insight-verkontarkistuksen ainoastaan silloin, Insight-suojaus -valinta on päällä. Insight-suojaus on käytössä oletuksena. Insight-suojaus sijaitsee Tarkistukset ja riskit -välilehdellä Virustorjunta -asetuksissa.

Kun Insight-suojaus on käytössä, Norton 360 Online suorittaa perinteisen tarkistuksen ja Insight Network -tarkistuksen samanaikaisesti. Perinteinen tarkistus käyttää paikallisen järjestelmän määrityksiä ja Insight-verkontarkistus käyttää Pilvi-järjestelmässä isännöityjä määrityksiä.

Pilvi-järjestelmän määrityksiin perustuva uhkien havaitseminen on täysin samalainen paikallisiin määrityksiin perustuvan uhkien havaitsemisen kanssa. Pilvi-järjestelmän määritykset kuitenkin tarkennetaan järjestelmän havaitsemia uhkia koskevilla lisätiedoilla. Tämä viittaa siihen, että kyseiset tiedot on saatu internetistä. Pilvi-järjestelmän määritykset antavat havaitulle riskille yleisen nimen, mutta paikalliset määritykset antavat havaitulle riskille tarkennetun nimen. Jos järjestelmässä esimerkiksi havaitaan troijalainen, Insight-verkontarkistuksen tulokset saattavat esittää uhan seuraavasti: Cloud.Trojan. Paikallisen määrityksen tarkistustulokset saattavat kuitenkin esittää tuloksen seuraavasti: Trojan.Foo.

Jos perinteinen tarkistus suoritetaan loppuun, kun Insight-verkontarkistus on vielä käynnissä, voit tarkastella Insight-verkontarkistuksen etenemisen tilaa.

Insight-verkontarkistus tukee pikatarkistusta, pikavalikon Insight-verkontarkistusta, pikaviestiohjelmien tarkistusta ja Download Insight -tarkistusta. Se ei tue sähköpostitarkistusta, täydellistä järjestelmäntarkistusta eikä Auto-Protect-tarkistusta.

Jos Insight-suojaus -valinta on otettu käyttöön, voit suorittaa manuaalisesti seuraavantyyppiset Insight-verkontarkistukset:

• Insight-pikaverkontarkistus

Norton 360 Online suorittaa samanaikaisesti perinteisen pikatarkistuksen ja Insight-pikaverkontarkistuksen niiden tietokoneen alueiden tarkistamiseksi, joihin virukset usein hyökkäävät. Norton 360 Online suorittaa myös Insight-pikaverkontarkistuksen samanaikasesti pikajoutoaikatarkistuksen kanssa.

Insight-verkontarkistus ei tue pikatarkistusta, joka suoritetaan täydellisen joutoaikatarkistuksen osana.

• Pikavalikon Insight-verkontarkistus

Kun napsautat hiiren kakkospainikkeella tiedostoa, näyttöön ilmestyy oikotievalikko, joka näyttää Norton 360 Online -ohjelman kuvakkeen ja tämän jälkeen Insight-verkontarkistus -valinnan. Voit käyttää tätä komentoa tiedoston tarkistukseen paikallisilla määrityksillä ja määrityksillä, joita isännöidään Pilvi-järjestelmässä.

Insight-verkontarkistus -komento on käytettävissä ainostaan yksittäiselle tiedostolle.

Insight-suojauksen käytöstä poisto ja käyttöönottaminen

Tietoja Norton 360 Online -tarkistuksesta

Tietoja Tarkistukset ja riskit -asetuksista