Ohjelmien poistaminen käyttäjän määrittämistä ohjelmista

Voit myös poistaa ohjelman Äänettömän tilan ohjelmat -luettelosta. Kun olet poistanut ohjelman, Norton 360 Online ei ota käyttöön äänetöntä tilaa, kun se havaitsee seuraavan kerran, että ohjelma on käynnissä.

Voit myös poistaa käynnissä olevan ohjelman Äänettömän tilan ohjelmat -luettelosta. Jos äänetön tila on kuitenkin käytössä, se kytkeytyy pois päältä vasta sen jälkeen, kun kaikki luettelon käynnissä olevat ohjelmat on suoritettu loppuun. Äänetöntä tilaa ei voi poistaa käytöstä niin, että ohjelma poistetaan luettelosta silloin, kun ohjelma on käynnissä.

Ohjelman poistaminen

1. Valitse Norton 360 Online -ohjelman pääikkunasta Asetukset.

2. Valitse Asetukset -ikkunan Tarkat asetukset -kohdasta Hallinta-asetukset.

3. Valitse Määritä, joka sijaitsee Hiljaisen tilan asetukset -osassa Äänetön tila, kun tunnistetaan kohde -kohdassa Käyttäjän määrittämät ohjelmat -rivillä.

4. Valitse Äänettömän tilan ohjelmat -ikkunassa poistettavaksi haluamasi ohjelma, ja valitse Poista.

5. Valitse vahvistusikkunasta Kyllä.

6. Valitse Äänettömän tilan ohjelmat -ikkunasta Käytä ja OK.

Tietoja käyttäjän määrittämistä ohjelmista

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v23920788_N360_N360SOS_6_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Muokattu viimeksi: 03/10/2011