Ohjelmien lisääminen käyttäjän määrittämiin ohjelmiin

Voit lisätä manuaalisesti ohjelmia, jotka haluat tuotteen Norton 360 Online määrittävän äänettömään tilaan Äänettömän tilan ohjelmat -luettelossa. Kun suoritat luetteloon lisäämäsi ohjelman, Norton 360 Online tunnistaa ohjelman ja ottaa äänettömän tilan käyttöön.

Voit myös lisätä käynnissä olevan ohjelman Äänettömän tilan ohjelmat -luetteloon. Kun kuitenkin lisäät käynnissä olevan ohjelman, Norton 360 Online ei määritä ohjelmaa käynnissä olevaksi eikä näin ollen ota äänetöntä tilaa käyttöön. Norton 360 Online kytkee äänettömän tilan käyttöön, kun ohjelma seuraavan kerran suoritetaan.

Äänettömän tilan ohjelmien luetteloon voi lisätä ainoastaan ohjelmia, joissa on .exe-tunniste.

Ohjelman lisääminen

1. Valitse Norton 360 Online -ohjelman pääikkunasta Asetukset.

2. Valitse Asetukset -ikkunan Tarkat asetukset -kohdasta Hallinta-asetukset.

3. Valitse Määritä, joka sijaitsee Hiljaisen tilan asetusten Äänetön tila, kun tunnistetaan kohde -kohdassa Käyttäjän määrittämän ohjelmat -rivillä.

4. Valitse Äänettömän tilan ohjelmat -ikkunassa kohta Lisää.

5. Siirry Lisää ohjelma -valintaikkunassa tiedostoon, jonka haluat lisätä Äänettömän tilan ohjelmat -luetteloon.

6. Valitse tiedosto ja valitse Avaa.

7. Valitse Äänettömän tilan ohjelmat -ikkunassa kohta OK.

Tietoja käyttäjän määrittämistä ohjelmista

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v23920785_N360_N360SOS_6_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Muokattu viimeksi: 24/08/2011