Tietoja käyttäjän määrittämistä ohjelmista

Norton 360 Online ottaa äänettömän tilan automaattisesti käyttöön, kun se tunnistaa TV-ohjelman tallennusistunnon tai levyn polttotapahtuman. Voit lisäksi lisätä manuaalisesti ohjelmia, jotka haluat tuotteen Norton 360 Online määrittävän äänettömään tilaan Äänettömän tilan ohjelmat -luettelossa. Kun Norton 360 Online havaitsee käynnissä olevan ohjelman, jonka lisäsit luetteloon, Norton 360 Online ottaa äänettömän tilan automaattisesti käyttöön. Kun äänetön tila on käytössä, Norton 360 Online keskeyttää taustalla suoritettavat toiminnot, mutta näyttää silti varoitukset ja ilmoitukset.

Voit myös lisätä käynnissä olevan ohjelman Äänettömän tilan ohjelmat -luetteloon. Kun kuitenkin lisäät käynnissä olevan ohjelman, Norton 360 Online ei määritä ohjelmaa käynnissä olevaksi eikä näin ollen ota äänetöntä tilaa käyttöön. Norton 360 Online kytkee äänettömän tilan käyttöön, kun ohjelma seuraavan kerran suoritetaan.

Voit myös poistaa käynnissä olevan ohjelman Äänettömän tilan ohjelmat -luettelosta. Jos äänetön tila on kuitenkin käytössä, se kytkeytyy pois päältä vasta sen jälkeen, kun kaikki luettelon käynnissä olevat ohjelmat on suoritettu loppuun. Äänetöntä tilaa ei voi poistaa käytöstä niin, että ohjelma poistetaan luettelosta silloin, kun ohjelma on käynnissä.

Voit tarkastella Äänettömän tilan ohjelmat -luetteloon lisäämiesi ohjelmien tietoja tai poistaa luettelon Tietoturvahistoria -ikkunassa.

Ohjelmien lisääminen käyttäjän määrittämiin ohjelmiin

Ohjelmien poistaminen käyttäjän määrittämistä ohjelmista

Tietoja äänettömästä tilasta

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v23920782_N360_N360SOS_6_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Muokattu viimeksi: 31/03/2011