Koko näytön tunnistuksen kytkeminen pois päältä tai päälle

Voit käyttää Koko näytön tunnistus -valintaa Asetukset -ikkunassa hiljaisen tilan automaattista käyttöönottoa tai käytöstä poistoa varten, kun Norton 360 Online tunnistaa sovelluksen, jota käytetään koko näytön tilassa. Koko näytön tunnistus pysyy käytössä oletuksena, kun asennat ohjelman Norton 360 Online.

Koko näytön tunnistuksen poistaminen käytöstä

1. Valitse Norton 360 Online -ohjelman pääikkunasta Asetukset.

2. Valitse Asetukset -ikkunan Tarkat asetukset -kohdasta Hallinta-asetukset.

3. Siirrä Koko näytön tunnistus -rivillä oleva Käytössä/Ei käytössä -kytkin oikealle Ei käytössä -asentoon.

4. Valitse Asetukset -ikkunasta Käytä.

5. Valitse Sulje.

Koko näytön tunnistuksen käyttöönotto

1. Valitse Norton 360 Online -ohjelman pääikkunasta Asetukset.

2. Valitse Asetukset -ikkunan Tarkat asetukset -kohdasta Hallinta-asetukset.

3. Siirrä Koko näytön tunnistus -rivillä oleva Käytössä/Ei käytössä -kytkin vasemmalle Käytössä -asentoon.

4. Valitse Asetukset -ikkunasta Käytä.

5. Valitse Sulje.

Tietoja hiljaisesta tilasta, joka otetaan käyttöön automaattisesti

Tietoja hiljaisesta tilasta

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v23920778_N360_N360SOS_6_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Muokattu viimeksi: 22/09/2011